CesSpOoL Nickli Üyeden Alıntı
hohoyytt pazartesi günü aldım arabayı otoparktan, yeddiemindeki elemanlar haftasonu kapalı selamiçeşme trafik şubesi dediler. gitmedim. pazartesi gittim ki adamlar cuumartesi pazrda çalışıyolarmış, sövdüm bende bana yalan bilgi verene.. bilmiyorsam bilmiyorum de biz kendimiz araştıralım, itimat etmemek lazımmış..
140 lira ceza kesildi ödemedim henüz sanırım ödemem de daha evvel 2-3 yıl öncede bir kaç trafik cezası aldım çıkmadı karşıma : ) çıkarsa bakıcaz artık :)
trafikteki memurlar tespit raporu getirseniz filmlerin söküldüğüne dair yeterli diyorlar tuvtürk istasyonu vermem muayne ederim diyor. savcılıkta çalışıyorum, savcı beyle görüştüm sağolsun gözattı.. ama mevzuat açığı.. trafikten men edilmiş araçlara sebebi ne olursa olsun muayne zorunluluğu.. (aslında bunu bende anlamıştım ama belki benim göremediğim bişe görür dedim :) ) sonuç olarak bu gün yarın gidip muayne edicem aracı vericem raporu tradik şubeye olcak biticek.. hiç bir şeye değilde güzelim puntom kel kaldı ona yanarım.. : (
bir de aracıma muayne yapmazsam (filmleri aten söktüm) trafik çevirmesinde arç trafikten men olduğu için otoparka çekilecek bu tamam.. peki tekrar izinle vericekler mi aracı bana ?yoksa onların mı olur : )