Dizel Otomatik (MTA) arayan, markamızda bulamayıp farklı marka araştırması içerinde olanlar.. Bekleyin :)
Printable View
Dizel Otomatik (MTA) arayan, markamızda bulamayıp farklı marka araştırması içerinde olanlar.. Bekleyin :)
gülay bu nedir?
bi anlatsan bende bi öğrensem nasıl birşey bu ne yapar ne eder rakı balık muhabbeti falan yaparmı bi öğrensek :D
gülay otomotiv işine girdin galiba:) reklam yapar gibi yazmışsın az sonra..
bu mta tam otomatik mi...
Adem biliyorsun zamanında grande punto da dizel otomatik vardı , şu an sadece Bravo ve linea da kullanılıyor. 2011 itibariyle sıfır olarak puntolarımızda da dizel otomatik kullanacağız:) 95 hp olarak..
1. HAKKIMI KULLANDIM 2. BEDAVA :d
Ayrıca MTA DUALOGIC DEMEK, TAM OTOMATİK DEĞİL YANİ..
şimdi sen diyorsunki adem arabayı satınca gel sana bundan verelim başka arabaya bakma diyorsun yani
5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC
Liste 42,050 kampanya 35,716
tek seçenek :D
ekstradan birde MYLIFE diye paket var listede. active dynamic arası bir şey olsa gerek fakat tablolarda halen özellikler active dynamic olarak 2 şekilde listelenmiş
bekliyoruz gülay hemen git gel oyalanma oralarda :D
gülay bende esprisine söyledim hani meraklandıracak şekilde taksit taksit yazın ya:)
fiyatı 35000 demişler dogru mu
Neyse Adem açıklıyorum bak :D
My Life versiyonu standart özellikler (Active standart özelliklerine ek olarak):
Ø Gövde rengi kapı kolları
Ø Gövde Rengi Aynalar
Ø 15’’ Alaşım Jantlar
Ø Blue&Me Tom Tom
Ø Start&Stop
Ø 2 Hava Yastığı
Ø Deri Direksiyon Simidi & Vites Topuzu
Ø Viraj İçini Aydınlatan Ön Sis Farları
Dynamic versiyonu standart özellikler (My Life standart özelliklerine ek olarak):
Ø Çift bölgeli otomatik klima
Ø Eşya gözlü ön kolçak
Ø Diz Hava Yastığı
Ø Estetik iç aydınlatma
Ø Elektrikli arka camlar
Ø Asimetrik katlanabilen arka koltuklar
Ø Park sensörü
tek seçenek yarı otomatik ama tam otomatik olsa neyse veya manuel vites olsaydı keşke...
tşk ederiz gülay
çatlatmadan yazdın çok şükür meraktan telef olup gidecektik :D
zafer sana uygun bişey yapacağız fiyatını sıkıntılanma sen 30 versen yeter üstünü gülay öder :D
anam
Grande punto motor seçeneği
5K DYNAMIC Start & Stop 1.4 MULTIAIR 105 HP
ben dizel istemiyorum ademcim multiairin turbolusu gelsin gülaydan alırız bir tane:)
My Life neyin nesidir böyle? :) Baya kro olmuş. :) Ah bu Fiat ah...Adam gibi isim bulsana.
sıkıntı etmeye gerek yok zafercim
kocaman çalışkan el otonun sahibesi arkadaşımız bizde sıkıntı edersek millet ölsün abi :D
ya gülay gerçekten neler oldu neler sen gideli. senden araç aldık sattık hatta özel bile araç getirttik:D
şaka bir tarafa 95likler iyi oldu ama düz viteside getirmelri gerekiyordu..
gülay firmaları bi bırak şimdi bize birer araba verecenmi vermeyecenmi net açık söyle :D
gülay hanım dizel otomatik vites mükemmel bi haber .. nezaman gelir tr ye bu =O
ortalık kızışmış. :)
MTA yı ben metan gazlı olarak biliyorum. Türkiyede satılmıyor. Kafam karıştı.
95 lik manul olsa yada 135 lik multi olsa bende dusunmem fakat 5 vites olmasi kaydi ile :)
MTA şanzıman üreticisinin ismi. Birçok spor araca da şanzıman üretiyorlar... (bildiğim kadarıyla)
mta : Manual Transmission Automated.
yani otomatikleştirilmiş manuel vites demek. bildiğiniz dualogic.
mta maden teknik arama.....
:D :D eser en guzeli buydu :D
Gülay hanıma en yakın benim arabayla 1-2 dk koşarak 5-10 dk*da dükkandayım...Eğer promosyon olarak 95 lik Evo dağıtıyorsa şansım yüksek demektir...bir ıslık yeter...::) Gerçek şu ki anladığım hissettiğim kadarıyla Gülay hanım ÇALIŞKANEL / FİAT* ı bir çalışan olarak sahibinden daha çok düşünüyor...:)