-
bende kaza yaptım:((
sabah işe giderken kırmızı ışık yandı doğal olarak bende durdum ama arkadan gelen zevzek komyonet. herhalde kendini boğa sanarak kırmızı ışıkta galeyane gelip arkadan tosladı:thumbdown: araka bagaj kapağı biraz yamuldu.
aslında cana gelecek mala gelsin lakin zaten aracı alırken ben iki kapı sürtmeden dolayı lokal boyalı idi macunsuz yüzeysel boya. şimdik üç parça boya oldu:thumbdown: satarken zor olacak yahu
-
-
-
Geçmiş olsun, sabah dalgın sürücü çok oluyor. Daha ağır bir hasar olmadığı ve cana zarar gelmediği için şükretmekten başka yapacak bir şey yok.
-
-
Geçmiş olsun..Kazalar hep araç fiyatlalrını dusurmustur ..Ne kadar kaskomuz olsada boya degısım fıyat oynamasına sebep oluyor...
Yinede ucuz atlatmışsın...
-
-
Çok geçmiş olsun biz ne kadar dikket etsekte malesef trafikte oluo böle şeyler geçmiş olsun tekrardan..
-
geçmiş olsun, daha büyüğü başına gelmemiş Allahtan,
inşallah hemen hallolur.
-
Çok geçmiş olsun kardeşim üzülme olan olmuş inşallah son olur..
-
çok teşşekürler sevgili arkadaşlar
-
-
geçmiş olsun arabanın hizasına baktıgımda ikisde tampon tampona ust tarafa nasıl vurmus onu anlamadım
-
çok geçmiş olsun böyle adamların ağzını burnunu kırıcan deli oluyorum yaw :S
-
geçmiş olsun bu aralar forumda nazar var herkes kaza yapıyo:S
-
-
-
geçmiş olsun
Satışta etkiliyor fakat cana geleceğine mala gelsin.. :(
-
gecmıs olsun Allah beterınden esırgesın.
-
Geçmiş olsun Zafer Bey, evet cana gelen mala gelsin...
-
geçmiş olsun aman bu aralar yerler kaygan dikkat etmek lazım!!!
-
COk geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın , umarım en kısa zamanda eski haline döner. Nedir bu kamyonculardan cektiğimiz :) (coşkun abi hariç) :D
-
geçmiş olsun kotu bır gune baslangıç olmus
-
Allah beterinden saklasın, çok geçmiş olsun
-
-
Allah beterinden saklasın, çok geçmiş olsun.
-
çok teşekkürler. ilk ve son olsun inşallah
-
Geçmiş olsun banada aynısı Samatya sahil yolu transit yolda oldu çarpan 19 yaşında hızlı bi bayan savunmasıda ; " yanımdan hızlı geçtin acelem vardı kırmızı ışıkta duracagını tahmin etmedim " çarpan araçta otomobildi arka tampon da 5 cm yırtık jant ve jant kapagıyla ucuz yırttım..
-
Haydeee... Sende mi abi geçmiş olsun...
-
Bu Ay Uğursuzluklar Ayıymış Dikkatli Olun 35 Yılda Bir Denk Geliyormuş. Geçmiş Olsun.
-
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
-
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
-
Boğa misali benzetmesi gayet hoşmuş ama :D
Geçmiş olsun.
-
Allah Beterinden Korusun.. Geçmiş Olsun..
-
Geçmiş olsun daha büyükleri olmasın.
-
punto evo
geşmiş olsun . Adama diyorum girme araçın arkasına, yıne araçın dibine geliyor mal bunlar .doğru düzgün fernleri tutmaz valla ödüm kopuyor arkadan vuracaklar diye .SAYGILAR.
-
En çok koyan da gözün gibi baktığın arabana akıllının birinin böyle vurup hem orijinalliğini bozması hem değerini düşürmesi. Acayip sinir oluyorum böyle göz göre göre gelip vuran adamlara ya. Ama yapacak bişey yok geçmiş olsun...
-
-
-