Gaziantep Topçuoğlu 14000 yılllık bakım faturası
arkadaşlar bugün yıllık bakımımı gaziantep topçuoğlu fiat yetkili servisinde yaptırdım. ekte fatura mevcut, işçilik yazmamışlar bende kıllandım merak ettim fiyat normal mıdır diye? çünkü işçilik yazılmamış ve işçilik parası yağların normal fiyatları üzerine koyulup yazılmış. yağların fiyatını bilmediğimden işçiliği de çıkartamıyorum. sizce fiyat normal mıdır? şimdiden teşekkürler .
araç km si 14000
kocaelı beykar da yag degısımı
Alıntı:
yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bugün yıllık bakımımı gaziantep topçuoğlu fiat yetkili servisinde yaptırdım. ekte fatura mevcut, işçilik yazmamışlar bende kıllandım merak ettim fiyat normal mıdır diye? çünkü işçilik yazılmamış ve işçilik parası yağların normal fiyatları üzerine koyulup yazılmış. yağların fiyatını bilmediğimden işçiliği de çıkartamıyorum. sizce fiyat normal mıdır? şimdiden teşekkürler .
araç km si 14000
bende senın yukledıgın faturayı navıgasyona kopyaladım adama gıstercem bana cok fatura cıkarırsalar ben artı carbon clear ve park sensor arzasına bakacaklar hı bırde mazot fılıtresını de degıstırın dedım bakalım ne kaadr tutacak cok merak edıyorum yarın alacam arabayı