Adem tahir abimizi istanbulda mısafir ediyoruz
arkadaşlar hepınıze merhaba. konyadan adem abımız istanbula geldi 2 gündür burda ve biz birkac arkadaş telefonlaşıp adem abımızı mısafır etmeyı planladık cumartesi aksamı yani 07,01,2011 saat 20,00 de tophanede alibabada buluşçaz gelmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz bilginize saygılar....
gelecek olan arkadaşlar.
Liste:
1-ademtahir:Adem TAHİR KONYA
2-whitegold: Soner ŞEN ist/avr:)+2
3-bravo_sercan: sercan TÜRKÖZ ist/avr+1
4-farukileri:faruk İLERİ ist/and
5-özdem:özlem ÇUFAOĞLU ist/and+1
6-elmedin:Elmedin BAŞKOL ist/avr
7-sıyah rüzgar:adem Ay ist/avr
8-34özkankurtuldu34: özkan KURTULDU ist/avr(tam belli değil)
9 veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wistari:Orçun çabuk ÇORLU :) (GELMEYE ÇALISICAK:)
akadaşlar gelmek sohpetımıze katılmak ısteyen bızlerle tanışnmak ısteyen tum arkadaşlarımızı bekleriz.
Hoşgeldin Adem Abi GüLe GüLe
Alıntı:
GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı
valla bilemem orçun bu sefer özkan saldırır sana gelmezsen
bana sataşamıyor çünki ben daha yeni başladım işe
ama seni kesin topa tutar demedi deme :gun_band:
Aranızda olamadıgım için kendimi affetmem zaman alacak adem abi hoşgelmişsin kusura bakma malum bu istanbulun derdi bitmiyor müsait olsaydım kesinlikle gelirdim birdahaki sefer işşallah COŞKUN orçuna bişey diyemiyorum çünkü ben istanbula gelen adem abimizi misafir edemedimya orçuna dicek laf yok bu sefer onu ben en son iyi bir topa tuttum coşkun sen meraklan ma imkanı olsa oda gelirdi yogun çalışıyor bu aralar gün içinde telefonla görüştük 4 12 çalışıyor..
Coşkunum bu arada yeni işin hayırlısı olsun bunu bir ara ıslatalım derim en kısa zamanda alkol oranı düşüyor sanırım bünyemde bahaneyle dengelemiş oluruz herkeze saygılar...