Arkadaşlar tavsiye ve önerilerinizi beklıyorum..
Satmak isteyen arkadaşlar varsa bılgı verırlersede memnun olurum...
lg plazma 106 ekran tv mevcut
Printable View
Arkadaşlar tavsiye ve önerilerinizi beklıyorum..
Satmak isteyen arkadaşlar varsa bılgı verırlersede memnun olurum...
lg plazma 106 ekran tv mevcut
https://forum.grandepuntotr.com/serb...-mu-alsam.html
yukarıdaki konuda mevcut Deniz....
Teşekkurler bakıyorum
hayırlı buluşlar:D:D
yeni televizyonlar için televizyon arkasına takılan küçük uydu alıcıları var.. onlar da güzel..
Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevınırım o bahsettıgın uydu alıcısından...
bahsettiği ürün linkteki ben dün aldım şimdilik bir sorun yok kanal gecişleride iyi diğer özelliklerinede linkten bakabilirsiniz
Hepsiburada.com : Next Minix Fta Uydu Alıcısı | Ev Elektroniği
D-smart alıcam sanırım sadece cıhazını
benim önerim GoldMaster markasından saşma diğer ürünleri çok cırt ama uydu sistemini getiren marka GoldMaster'dır..Amcamın mağazada satılıyor hiç bir şikayet almadık şuana kadar..Hemen Hemen 8-9 yıldır satılıyor.
Walla saol mehmet..Bilgi bilgidir tesekkurler
Aklıma takılan bır model olursa senden rıca ederım bıze en son nolacagı konusunda..
next in modelleri de güzel. kullanan arkadaşlar var, yayını kayıt yapan modelleride var.
bence recever larda en önemlisi markadan ziyade şifreli kanalları çözme kabiliyeti. google hazretlerine bi danışmanı tafsiye ederim. :)
Haklısın erhan bakıyorum şimdi...Sıfır bilgiyle bu kadar oluyo ..kafam decoder gıbı oldu
şifreli kanalları çözen pahalı ve yıllık aidatı var... eğer dediğiniz dreambox ise... aynı zamanda yasal değil.. harici disk bağlayarakda istediğiniz programı kayıt edebiliyorsunuz. ben mesela Eskişehir - Beşiktaş maçını kayıt etmiştim..
yasal olan ne varkı :D
dreambox dm 800 hd ya da atlanta 800 hd al birde server al birçok ücretli kanalı çok ucuz bi fiyata izle.
İlker çok teferruatlı olmuş yaa..
D SMART HD receiver + 1 yıl HD kanallar 378 lira migros 5M lerde bulunuyor.
bugün konuyla yakından alakalı bir arkadaşa danıştım. en iyisi redline dedi. özellikleri kullanılan malzemeleri yönünden dedi. servis ağları genişmiş. en önemli özelliği uydudan şifre çözme özelliği imiş.konuyla ilgili form sitelerinde güncel siteleri veriyorlarmış. redline o şifreleri kullanabiliyormuş. seca,conax,Nagravision şifrelerini zorlanmadan çözüyormuş.
Bana anlattığı kadarıyla bahsettim.Arkadaşımın bahsettiği şeylere yabancıyım.Ne derece doğru bilmem ama bi araştırmaya değer.