Yaptık Bişiler Ama Beğencekmisiniz Bkalım :poster_s:
Printable View
Yaptık Bişiler Ama Beğencekmisiniz Bkalım :poster_s:
Wayy şekil olmuş...
jant kapakları hoşuma gitti :)
eyw saolasın yaptık bişiler herkez gibi ama çelik jantımız yok daha kısmetse borbet filan alabilirim hoş duruo gözümde canlandırınca birde yaz gelince tekrar yayları takmam lazım leylek oldu böle :)
Helikopter iniş yeri bile var taşıyabılırmı pekı :D
ohoo headers'ı taşıdığına göre onu hayli hayli taşır ;)
Walla canlı olmus harıkasın
tekrar saol daha bitmedi ama yapılıcaklar Loading ;)
muthıs olmus ama bu kamınarı hondacı değilmiydi beyaz.. hondadan puntoya gecıs mı oldu :)
jant kapakları bitirdi beni... :D
ıste kamınarı honda ;)
49,000 satılıktı 37,500 e satılmıs :S
aynen kaminari o dediğiniz kaminariydi ama onun üstüne seat leon kaminari 2 geldi sonrada edirnede bi değişiklik yapalım dedik ve Kaminari 3ü ortaya çıkarmaya çalıştık fakat işlemlerimiz daha bitmedi kış nedeniyle malum uğraşması zor bu soğuk havalarda o yüzden biraz beklemedeyiz :)
??
civic leon sonrada punto neden model düşürüyorsunuz
pembe gri süper olmuş :) :) emre istanbuldansın ama 22 plaka edirne'yle bi alakan var mı ?
vay vay vay çantaya bak :D
ilginç olmuş eline sağlık istanbuldaysan gel bir ara uygun fiyata jant ayarlarız sana merak etme ;)
ama leon daha güzelmıstı :)
leon boom tercihimdir ::)
açıkcası hiç zevkime göre değil hoşuma gitmiyor böyle ama emeğe saygı
ewet leon ve hondayı yapan kişi başka biz öle punto yaptık model düşüklüğü olmadı arkadaşım model olarak hepsi aynı honda 2009 leon 2010 puntoda 2010 fakat sınıf olarak biraz düşüş yaşandı ;)
leonda felaketmiş ha
pavyona döndermiş arabayı :)
seksepalitesi yüksek olmuş :D
valla benimde zevkime uymuyor hiç.
Emre Bey ilk öncelikle hoşgeldiniz. Profilinizde İstanbul olarak gözüküyor ama Edirne'li olduğunuzu ve Havsa'da ikamet ettiğinizi biliyorum. :D
Nereden biliyorsunuz diye soracak olursanız geçmiş hasarlarınızı biliyorum.
Aracı gördüğümde şaşırdım neden İstanbul olarak giriş yaptınız hala düşünmekteyim.
İyi forumlar.
çanta derken anlamadım ?? :))
Bencede olmamış ama zevkler tartışılmaz, önemli olan sizin beğenmeniz.
oda sizin zevkiniz zevkler ve renkle tartışılmazmış ;)
Hoşbulduk ufuk bey ben emre forma yeğenim üye olmuş ben doğma büyüme edirneliyim zaten burada ikamet ediyorum sanırım benim hakkımda eksik bilgileriniz var.Hasarlarıma gelince ön ve arka tamponum değişmişti birisi duruken motorsiklet arkadan çarpmıştı diğerindede sağ ön farın oradan ben çöp konteynırına çarpmıştım haklısınız cana geleceğine mala gelsin bunlarında bi önemi yok çünkü ön ve arka tamponumuda beğenmiyorum ikisinide tekrar değiştiricem modifiye tamponu yaptırıcam sonrada cantlarla iç dizayna sıra gelicek saygılarımla ufuk bey :) :D ;)
Hiç olmamış ama emeğe saygı kazasız belasız...
Havsa olarak neden aklımda kalmış o zaman. :S
Edirne içerisinde gezerken pek göremiyorum seni?
Aslında baya geziyorum ama demek denk gelemiyoruz :D
Eskisi gibi fazla gezmiyorum artık malum iş güç oyüzdendir :)
Yaza inşallah ozaman dahada değiştiricem arabayı görüşmek üzere.
Ama olmamış kaminari'ci kardeşim..
Biraz daha oyna arabayla Civic ve Leon yanında teyyare kibin bırakmışsın kaminare 3'ü..
Bu arada Jant kapakların müthiş göz alıcı.. :gun_band:
Kazasız belasız bence leon cok dikkat cekiyor pembe oldugu için herkes bakıyor sürekli acıbadem de görüyorum.
leonn dehsetttt