Bana Continental marka lastik verdiler memnunum lastiklerden bugüne kadar..
Printable View
Bana Continental marka lastik verdiler memnunum lastiklerden bugüne kadar..
birdgestone b 250 lanet bir lastikle geldi..
Lanet okutacak bir lastik de değil yahu...
ben birdgestone dan çok memnunum.
Michelin Energy i tutmasada şimdilik idare ediyoruz.
Fakat bi 5000 daha götürsün bakacaz artık çaresine...
bendekiler dunlop
Conti, fena değil açıkçası...
bridgestone b250 :B
conti yi serviste aksesuar lastik vs ile ilgilenen bir abi var o telefonda konuşurken duydum baya övdü diğerlerine göre(standart lastikler)
bende de continentaL vardı. seri ismini tam hatırLamıyorum açıkcası ama, asfaLtta çok iyiykem maaLesef kışın ankarada çok zorLuk yaşattı bana. hani iLLaha kar-buz degiL ama ısLak zeminde biLe zorLandığım yerLer oLdu.
şuanki mevsimi baz aLırsam güzeL, memnunum 8O
banada pirelli lastikle geldi eğer lastikler değişmezse bu arabayı almam dedim
ellerinde tek punto vardı ondada dunlop vardı pirelli olmasında dunlop a razıyım dedim yarım saatte onları söküp benim GP ye taktılar :)
Bridgestone b250 açıkçası bende pek beğenmiyorum ama idare ediyoruz
bendekiler dunlop çok memnunum. ama değiştirecem ebat büyütüp bridgestone torenza alacam. bu lastikte güzel kullanan arkadaşlar çok memnun
Bendekide bridgestone ve ben çok km yapmış değilim ama şu ana kadar memnunum.Daha kötü lastiklerle kullandığım oldu yani birtakım araçları.
b250 ilk fırsatta değiştirecem inş.
bendede b250 var ne ortalama bir frende bile bazen abs devreye giriyor veya kavşaklarda dönerken arabanın burnu arkası oynuyor o yüzden hiç memnun değilim:bansign:
Pirelli P4 Cintura geldi üstünde, biraz gürültülü bir lastik ama herhangi bir memnuniyetsizliğim yok henüz, zaten daha 4bin km kullandım.
kış içinde Continental Ts810 aldım, oldukça sessiz bi lastik yanal tutunması çok başarılı fakat dik bi yokuşta çokta başarılı değil kar üzerinde.
Bridgestone b250 de baya nam salmış yani kimse memnun degil şu an ankete göre de en çok Bridgestone lastik takılmıs en ucuzu o heralde..
bende de b250 vardı aman aman bu kdr kotu lastık olamaz kendı ayaklarımın ustunde gıtsem yol gurultusu daha az olurdu heralde ..
bendekiler dunlop
dunlop marka olarak eklenmemiş ankete ama büyük çoğunluk özellikle ilk gelen araçlar sp30 la geldi.ve bence bir çok markadan daha kaliteli.avrupadada popiler bir marka dunlop bakmayın türkiyede pazarı olmadığına.
Bende de continental var fena değil.
Kış içinde 2 tane bridgestone LM20 almıştım, onlarda idare etti ama bridgestone lastikleri genel olarak biraz sert hamurlu.
Ankete bakınca genelde Bridgestone kullanılmış araçlarımızda ama neredeyse kimse memnun değil.Bunu Fiat a iletmek lazım bence...
bi de galiba emo olanlar yada 15" celik jant olanların buyuk bı cogunlugu continental eco contact ..
fabrika çıkışı çok kaliteli lastik beklememek lazım zaten.
bende de bridgestone var
biraz sert hamur ama şu ana kadar bir sorun yaşatmadı bana.
dunlop var bende de..iy sanırım :)..yani bir şikayetim yok..çok anlamam ben de..patlamadı yani gayet iyi ;)..:):)
benimki dunlop
Galiba diğer şıkkını işaretleyenler dunlop kullanıcısı aklıma gelmedi dunlop u eklemek mod arkadaslar değiştirebiliyorlarsa deiştirsinler bari emo 15'' kullanlarada continental takılıyo heralde..
bendekide dunlop lastikler...
yanlız benim katolokta pirelli lastik var diyor... yani pirelli olması gerekiyor ama nedendir bilinmez dunlop lastiklerim.. ama memnunum..... kışın kar üstündeki performansı dört mevsim lastikleri olmasına rağmen iyiydi... ama buz üstünde o kadar iyi değil.. ama olsun o kadarda yanii. sonuçta dört mevsim lastiği...
bendede dunlop war. ama sanki ıslak zeminde pek ii değil gibi..
Bende Pirelli P4 cinturato var..Nasıl lastiktir bilmiyorum....
benimki de bridgestonemuş
Bendede Continental ekocontak var şu ana kadar 3500 km.yaptım hiç bir sıkıntı yaşatmadı bana :ok:
benimde PİRELLİ
pirelli lastiklerin en adisi var bendede