Bu kadar yorum yapıyoruz hadi form olarak toplanıp ankaranın göbegini kapatalım desem kim çıkıp gelecek sadece sövüp yorum yaparız kapanır gider hadi herkez elini taşın altına kosyunda bunu gerçekleştirelim bakalım kim kaç kişi çıkacak görelim bu zamlara tepkili olan herkezi adam gibi organize olsak formdaki üyelerin yarısı bile katılsa bu eyleme yemin ederim dünyada haber olmazsa ben bu arabayı yakarım bir organizasyon yapalım ankara yada istanbul taksim meydanında toplanalım tüm arabalarla kitleyip bırakalım yol ortasına hangisini çekebilicekler görelim haber kanallarına bildirelim bakalım neler çıkacak varmı cesareti olan konuyuda ben açayım isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar hafta sonu istanbulda bir buluşma planlıyoruz orçun coşkun ve ben ve istanbul grubu katılımcıları ile bu konuyu tartışıp neler yapabilir konuşup bir eylem planı bulacagız belki sticer belkide diger formlarla birleşip bişeyler deneyecegiz ANKARA bekleyin ve aynı gün sizlerde organize olun bakın bakalım nasıl ses getirecek HONDA VE SEAT grubunun yöneticeleri ile görüşülüp organize oluncak emin olun elimizden geleni yapacagız Ve İSTANBUL grubu bu hafta sonu buluşmaya katılında kendiniz için bişeyler yapın bu konuya sizde katkıda bulunun bekleyin arkadaşlar 1 hafta kadar organize olacagız bence benim ümidim var...