Üstteki aniden yolda karşınıza çıktı :) Ne derdiniz???
Printable View
Üstteki aniden yolda karşınıza çıktı :) Ne derdiniz???
yüzüne bile bakmazdım
görmemezlikten gelirdim :D
Tekerlekler dönüyor derim :)
wv'yi begenıyor musunuz dıye sorardım :D:D ;)
Arabanı versene geziim biraz buğra derim, depomu doldursana buğra, bana yemek ısmarla buğra, arabamın bakım faturasını ödesene buğra derim.Artık bunların üzerine beni yolda gören kişi selam bile vermez herhalde :)
haklısın seni görsem telefonumda birinin ismini arıyor gibi yaparak geçerdim
Buğranın cebini versene derim :)))
Akıncl buğrayı kesin bul derim.Geçen gün yolda gördüm sağolsun arabasını verdi gezdim biraz depomu doldurdu yemek ısmarladı, az kalsın arabamın bakım faturasını da ödicekti zor tuttum valla derim. :D
euheuheueh tabıı burak ne demek derdım :D:D akıncl da gorusmek cok ısterım derdım ıns. gormek kısmet olur derdım ;)
Otomatik micra işi ne durumda derrrrrrdiiiimm
görüşürüz derrrrrdddiiimmm :)
"ayakkabının bağcığı çözülmüş...Dikkat et basıp düşme..." derdim:)
Önce kendi ayakkabına bak sen derdim .:)
''ankaraya gelicekmişsin hayırlı yolculukar tanıdıklara slm ilet'' derdim.
şimdi kıbrısta olmak vardı derdim :(
Ne olacak bu Cimbomun hali Gel doğru yolu bul BJK nin kapıları sana sonuna kadar açık derdim.
yolda görsem uzunları açıp gözünü alırdım :D
Balböceği neymiş ? derdim ... :p
plakasında gercekten yıldız varmı derdim..
"wayy femolimmmm naperr" die çığlık atar yolunu keserim :p
giseeem hadı butun kısları toplayıp gplerle Ist.dakılere surprıss yapalım derdım
bende "wauuuvv süper olurrr, önce Ankara' da bayan GP ciler konvoyu yapalım, sonra da basıp İstanbul' a gidelim, boğaz manzarasına nazır oturup kafa çekelim :)" derdimmmmmmmmmm
bu kadar yavaş sürme ya da sağ şeride geç derdim
Bayanlar arası dayanışmamı bu diye sorar ardından 90HP>75 Hp derdim
Daha kasko yaptırmadım GP mi sana veremeyecek kadar çok seviyorum derdim GP mi tehlikeye atamam senin sürüşüne bırakarak derdim
merak etme gp ne benim gp me baktığım gibi, gözüm gibi bakarım derdim...:)
Gözün gibi baksan da herkesin yetneğinin bir sınırı vardır derdim :) (şaka sadece) :)
"lafda kalıyo, sizin gibi gençleri pistlerde görmek isterim" derdim...
:) komikti gerçekten derdim :)
hayırdır forumda geyikle ilgili yeni bir başlık açmak varken dışarıda işin ne derdim