Arkadaşlar pek emin olmasamda resimdeki araç skydome a sahip Grande Pnto gibi duruyor....Sizce araç punto mu ???
Printable View
Arkadaşlar pek emin olmasamda resimdeki araç skydome a sahip Grande Pnto gibi duruyor....Sizce araç punto mu ???
resim goremedım ben
resim olsaydı keşke görürdük :D
Arkadaşın yazdığı haber bu galiba
Resimlerden anladığım kadarı ile bana punto değil gibi geldi
Bolu Dağı Tüneli'nde yangın / 1 - Hürriyet
bugünlerde yanan araç haberi çok okumaya başladık heralde bu lpgden kaynaklanıyor
Allah korusun herkesi..
eger buysa punto degıl
bence 206
bu düpedüz punto farlarına bakın şaşı şekilde bakıyor işte :D
Jazz gibi geldi bana..
bu araç gp degil bencede. sedan gibi duruyor.
Ne olduğu belirsiz :) İlk bakışta punto dedim :)
şimdi tekrar bakınca jazz gibi geldi :) biraz daha bakarsam 206 ya benzeticem :):)
nasıl puntocusunuz siz bariz punto değil. aynalara baksanıza kapıya monte değil. A sütununa monte
farlar daha köşeli kesin GP değil. fiestada olabilir.
Ben 206 ya benzettim..
son kararımı veriyorum punto degil demiştim zaten.. sedan gibi gelmişti ama bu araç bence honda jazz.
As 950 de olabilir sanki tepeden bakınca , :)
arkadaşlar resim eklemiştim ama sanırım bi sorun oluşmuş...resim Cengiz bey'in gösterdiği hürriyetteki resimdi....kaput ve farlar bana resen puntoyum diye bağırıyor....ama aynalar benide çeldirdi..
% 99 değil tabi % 1 ihtimal herzaman vardır
206 bence:)
Yan aynalar punto değilim diyor.
Her ne marka ve model olursa olsun sahibi adına üzüldüm. Allah herkesi bu tür olaylardan korusun.
araç kesin punto değil,
sonucu bağlıyor plakla sorgulaması yapıyorum
aracın plakası 34 GG 0056 miş:https://www.milliyet.com.tr/Yasam/So...ni%20kilitledi
araç 2001 model citroen olarak gözüküyor
aracın sahibi 2009/10 almış
inş kaskosu vardır
ford fiesta 2007 nin ilk ceyreginde cıkan modifiyeli bi arac:)))))))
evet citroen aynalarından bariz ortada..
geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin
Yeminle FİESTA! :)
fiesta değil fiestanın aynaları böylemi :)
eski bir 206 kullanıcısı olarak bu araç kesin 206 değil kaputta havalandırma kanalı yok çünkü bence ford fiesta üstü folyo kaplı.
DU HAST olayı bitirmiş bence ;)
araba citröen...
arkadaşlar ne olduğunun ne önemi var satınmı alacaksınız sonuçta olay kötü bir olay hepimizin başına gelebilir sahibine büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun diyelim inşallah kaskosu vardır arkadaşlar bir sorum olacak şimdi bizim araçlarda xenon var ya eğer elektrik kontağından bir yangın çıkarsa allah korusun kasko bunu karşılar mı
punto olsa ne farkeder ki mercedeslerde yanabilir birde araç neden alev alır
bu arac clio..punto değil
son nokta konulustu ustune espri ollsun diye yazddım ama maşallah tahmine devam ediyoruz:))
Mercedes değil mi bu ya :D
araç lincoln arkadaşlar..