Bu sabah arabamı yıkattım. Yıkamacıda iki kırmızı daha vardı... Görülmeye değer...
Printable View
Bu sabah arabamı yıkattım. Yıkamacıda iki kırmızı daha vardı... Görülmeye değer...
Biraz da benim arabayı ön plana çıkaralım :)
hocam illa kırmızılara takılmasaydın arkada siyah olup da çok süper başka arabalar da varmış :D
ama yakıyolar hee seninki dahil :)
maşallah güzel araç kazasız belasız kullanın
punto mustang den daha güzel kim ne derse desin;)
viper ı elmedin abi görmesin :D
abi naptın ya zenginler klubüne fln mı gittin:D:D
Sertaç valla kırmızılar süper, ama bizim punto da ayrı bi tatlı bi araba bence :)
anam anam benim viper'ımın orda işi ne :P
bence de mustan sönük kaldı puntonun yanında ama viper'a aynısını diyemicem. her an puntişi yiyecekmiş gibi bakıyor :)
elmedin beyler izmire gelmiş gitmişde haberimiz yok:)
maşallah güzel araciniz var allah kaza bela vermesin.kirmizilar da pek seksi olmuş :D
buralar bizden sorulur:D biliriz biz:D
ben o mustang'e ölürüm sen arabaysan .. :) neyse punto forumdayım birşey demiyorum :D:D
ama mustang in jantları iğrenç :)
Nerde bu yıkamacı ya merak ettim iyi iş çıkarıyolar demişşin birde biz deneyelim bakalım:)Pasta cila da yaptırayım yapıyolarsa.
Yanıyor bee :) Kazasız,BeLasız.
Tatil dönüşü bir iki resim daha;
maşallah abi Allah kaza bela vermesin keşke benim farları kaçırmasaydın karartmada olsa çok fena olurmuş istersen bir takım daha var sapasağlam hiçbirşeyi yok düşünürsen mesaj atarsın
Düşünmem mi hiç...
Aklımdan çıkmıyor desem yalan olmaz... Hatırlatma için saol Mert... Şuan arabama almayı tek istediğim şey orjinal karartmalı farlar...
arabada, çekimlerde süper,
nazar değmesin Sertaç