Yeni araç tarafıma teslim edilmeden çizdirilmiş
Merhaba Arkadaşlar;
Bayimle yaşamış olduğum yeni aracımın söz verdikleri tarihten 1 ay sonra sonra gelmesi ile ilgili polemikleri daha önce bu platforma yazmıştım.
Dün bir hevesle arabamı almaya gittiğimde bayi otoparkında aracın ön tamponu yaklaşık 12 cm astarı kaldırılmış vaziyette çizik olduğunu gördüm.
Tabi bu budurumda o bayide müdürden elemanına kimse beni sakinleştirmede başarılı olamadı. En sonunda Genel müdürlerinin odasında 1 - 1.5 saat kavgamızı verdikten sonra arabaya 2 aksesuar ekleyeceklerini söylerek mecburen lanet olsun diyerek anlaşmak durumunda kaldım.
Yapılacak işlem başka bir grande punto aracın tamponu ile benim aracın tamponunu değiştirecekler.
Bu durumda benim arabamın kesinlikle değer kaybetmeyeceğini, aracın kesinlikle orjinalinin bozulmayacağını iddia ediyorlar ama oldukça sinirsel bir durum yaşadığımdan bu sözlerini yeterince etüt edemedim.
Sizden bu konu hakkında görüşlerinizi yardımlarınızı bekliyorum. Gerçekten benim aracım 2. el piyasasında değer kaybeder mi ve orjinli bozulur mu? ve bu durumda yapmama gereken başka birşeyler daha olabilirmiydi?
Yeni Araç Tarafıma Teslim Edilmeden Çizdirilmiş
Çok önemli bisey değil hocam daha neler gelecek o tamponun basına, yerinde olsam bir iki aksesuara anlaşırım