Arkadaşlar;
Kumadandan basılı tuttuğumuz zaman ön camları açıp kapatıyorduk bugün denedim sağ camı sadece kaldırıp indirdi.sol cam çalışmadı pil denedim yine aynı zaten 1 senelik araç neden yapabilir.
tşkler...
Printable View
Arkadaşlar;
Kumadandan basılı tuttuğumuz zaman ön camları açıp kapatıyorduk bugün denedim sağ camı sadece kaldırıp indirdi.sol cam çalışmadı pil denedim yine aynı zaten 1 senelik araç neden yapabilir.
tşkler...
Aracın ne abıcım ..Gp yok gorunuyo marka model nedır ne degıldır
Fiat Fiorino 1.3 multijet
grandepuntolarda böyle bir özellik yok zaten bildiğim kadarıyla...
Olması lazım arkadaşımda punto var ama benzinli onda vardı bu özelliği tam modelini hatırlamıyorum.Neyseki sorunumu hallettim.Araç marş pozisyonunda iken bütün camları açıp kapattım kapattıktan sonra butonlara yaklaşık 5-10 sn basılı tutup kontağı kapatmak sonra tanıdı hafta içinde akü kutup başlarını temizlememiştik sonradan tanıtmak gerekiyormuş.
evo da var 4 cam hem iniyor hem kalkıyor
evet bir özelliği daha var camları otomatik kapatırken elinizi cama yaklaştırdınmı camı geri çekiyor
bende var kumandadan 4 cam acılıp kapanıyor ve ayrıca sıkısmalara karsı onlemede var
allah allah nasıl açılıyor peki ben bilmiyordum ?
bende denemiştim olmamıştı yarın tekrar bakarım ama olmicak biliyorum :)
benim evo dynamic
kapı açma tuşuna uzun basılı tutunca 4 cam açılıyo ,kapatma tuşuna basılı tutunca 4 cam kapanıyo o şekil güzel birşey :D
Benim gibi emotion araç kullanıpta bu özelliğe sahip olmuyan arkadaşlar için sonradan parça eklenebiliyo ve harika oluyo :D
galiba ben denemiştim yoktu acaba anahtarı o arkadaş gibi tanıtsam işe yararmı?
haklısın :D
kumandadan birde sky dome kapama olsaydı heç fene olmucaktı :):)
SERİ 2 dinamiklerde var. Hem sıkışma sensörü hem 4 cam uzaktan kumanda.
araç evo dynamic camları kumandadan açmak/kapamak için 4 saniye bastıktan sonra 4 cam birden açılıyor/kapanıyor,fiorinolarda da aynı özellik var,şirketteki combimix(active) ön 2 cam kumandadan açılıp kapanıyor, hepsi sensörlü araya ruhsatı yada katı bi cisim koyup deneyebilirsiniz sıkışmaya yakın hemen inmeye başlıyor :)
bende denedim biraz uzun basınca kendiliğinden açılıp kapanıyor :D bu arabanın başka marifetleride var mı? bilmediğimiz ... :D
aracının ıcıne bın kontagı ac sol taraftan sag ve sol camları ac tusu bırakma ınceden tık dıye bır ses duyucaksın sonra aynı sekılde kaldırma yap kapandıktan sonra tekrar tık dıye ınceden ses duyucaksın bunu ac kapa yaparak 4 sefer yapmanız gerekıyor yanı asagı ındır bir yukarı kaldır ıkı yapıyorsunuz bu fıatın bu ozellık olan aracların da oto ögrenım kalıbrasyonudur
bu özellik active modellerde yokmu acaba...
camları kumanda dan açıp kapattıgını ögrenmiştim. yeni bir şey yakında buldum. arabanın içindeyken kontak kapalı camları indirip kaldıra biliyor . eskiden olsa kontagı çevirip camı aralardım. güzel özellik tam istedigim gibi..
arabanın içindeyken kontağı kapattıktan sonra kapılardan birini açana kadar camları açıp kapatabiliyorsunuz ama kapılar açıldıktan sonra olmuyor.
kumandadan cam açıp kapatma active modellerinde yok sanırım ya da ben yapamadım. bu kötü ... bunu ekletebilir miyiz acaba...
bnde ypamadım rhat ol :D:D
active modellere nasıl ekletiriz bunuda birisi söylesin bari güzel bir özellik çünkü bu...
Bu konu açılmasa bir çok arkadaş bu özellikten haberi bile olmayacaktı :D
yaw birisi söylesin active modellerinde bunu ekletmenin yolu yok mu
arabanın içerisinde iken kontağı anahtara takın ve bir kere çevirin sonra camların hepsini aynı anda bir kere açın ve sonra yine aynı anda kapayın kaparken butonlara basılı tutun camlar kapalı iken 10 sn gibi ondan sonra kontağı kapatıp yerinden çıkarın ve deneyin
50-60 TL'ye cam kapatma modülleri var ondan taktırıyosun.. Ben taktırdım kullanıyorum ve çokta memnunum...
Daha öncde bu konuda cok konusuldu actıv modellerde yok sonradan taktırmak mumkun ''CaM Kardırma modulu '' dıye googledan ve forumdan arattırırsanız konu hakkında bır fıkır edınebılırsınız
şimdi denedim bende olmuyor arkadaş çok canımı sıktı...
kardes dınamıklerde var sneın arabada bıle var sneın haberın yok bence :-)
arkadaşların dedıgı gıbı sonrada takılıyor otomatık camı olan her arabaya uygulanbılıyor