Sizce Fiat Grande Punto İyi Bir Tercihmidir ?
selam arkadaşlar
Öncelikle foruma yeni katıldım. İsmim Mert. 4 kişilik bir aileyiz. Bir aile arabası arıyorum. Tercihlerimde 1. olarak fiat grande punto bulunuyor. Fakat punto ile ilgili yeterli bir bilgiye sahip degilim. Forumda ve diger baska forumlarda grande puntoların direksiyonlarında city motor sorunundan 2006 2007 modellerde oldukça fazla şikayet eden var. Fabrikasyon bir hata oldugunu söylüyorlar. Fakat değiştiripte tekrar aynı sorunu yaşıyanlarda oldukça fazla. Bir city motor 2.000 TL civarında servis degiştiriyormuş. O yüzden bir punto dan biraz sogudum diyebilirim. Bu forumdada sabit konu olarak açılmış. Fakat bu city motor u her arızalandıgında servis degiştircegini sanmıyorum. Sizce de öylemi ?
Gelelim performans konusuna. Benim ve babamın fazla bir hız merakımız yok. Normal bir otobanda 130-150 km/h arası yapsa bizi tatmin eder. Sizce punto bunun için yeterli bir araçmıdır ?
Yorumlarınız benim için çok degerlidir. Bir punto almadan önce kullanıcılarına sormak istedim. Herkese iyi forumlar dilegimle...