-
(Borbet) yorumlar sizin :)
-
daha öncede verilmişti sanki hiç zevkime göre değil
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
daha öncede verilmişti sanki hiç zevkime göre değil
doğrudur :)
-
iğrenççç... Daha çirkini yapılmazdı. EN olmaz güzel bişey ama en kötüsü olmakda iyi değil beee...
-
Alıntı:
Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı
iğrenççç... Daha çirkini yapılmazdı. EN olmaz güzel bişey ama en kötüsü olmakda iyi değil beee...
:):) sanki şahin gibi durmuş güzelim punto
-
yanaklar cok buyuk olmus jantta bıraz buyuk olsa ve onler arkalara gore tabanı buyuk olsa guzel durur.. suan cok hos oldugu soylenemez..
-
rezill..denecek laf yok..apaçilik..aracımdan utandım...turboymuş 160 hpymiş gelsin de buraya 160 hpyi tek tek bi saydırayım ona..milleti kandırıyo adamlar utanmadan..
-
açıkcası çok tezat şeyler bu araçta bir arada sportif body kit'in yanında ağır görünen bol ofsetli borbet jant çoğu kişinin hoşuna gidebilir ama mert'e katılıyorum benimde tarzım değil. Ama emeğine sağlık :)
-
Alıntı:
Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
rezill..denecek laf yok..apaçilik..aracımdan utandım...turboymuş 160 hpymiş gelsin de buraya 160 hpyi tek tek bi saydırayım ona..milleti kandırıyo adamlar utanmadan..
tek olduğunu sanıyo :) biraz avans ver ertuğ o gitsin biraz :)
-
Alıntı:
ntcn 17 Nickli Üyeden Alıntı
tek olduğunu sanıyo :) biraz avans ver ertuğ o gitsin biraz :)
t-jetin şakası(ertuğunki) olmaz ama :D:D
-
Alıntı:
t-jetin şakası(ertuğunki) olmaz ama :D:D
hiç acımaz tokatlar diyosun yani :)
-
-
Alıntı:
hiç acımaz tokatlar diyosun yani :)
bi gün atla yanına bak tadına :D:D
-
Alıntı:
geriden basar geçerim :D
Ondan şüphem yok ondan avans ver dedim :)
-
-
mjet ne yapar :D:D:D:D:D
Örneğin benim kötü 105 liğim :D
-
Alıntı:
bi gün atla yanına bak tadına :D:D
Yok bi gün arka arkaya gidelim dicem de benim 206 yla palio nun motorunu birinin kaportada birleştirsem yetişebilirmiyiz acaba :) :) :)
-
Alıntı:
Yok bi gün arka arkaya gidelim dicem de benim 206 yla palio nun motorunu birinin kaportada birleştirsem yetişebilirmiyiz acaba :) :) :)
:D:D hepsini üst üste koy sonra bu ikisini ertuğun arka tampona bağla yardımcı olsun :D
-
Alıntı:
mjet ne yapar :D:D:D:D:D
Örneğin benim kötü 105 liğim :D
noldu yarışa 3 arabamı geldi duyamadım yeni bir kapışmaya mı sahne olucaz yoksa :-P :) :)
-
Alıntı:
:D:D hepsini üst üste koy sonra bu ikisini ertuğun arka tampona bağla yardımcı olsun :D
İyi dedin mert bunu bak onu mu denesek :):)
-
sarı olsa ticari taksi diye binerdim artık accentlere takıyorlar bunu.. şaka bi yana zevk renk meselesi.. ben beğenmedim..
-
Alıntı:
noldu yarışa 3 arabamı geldi duyamadım yeni bir kapışmaya mı sahne olucaz yoksa :-P :) :)
Kapışma diyelim senin için :)
Arada gazdan çekerim ayağımı gazdan denk gidelim diye sorun yok :board_yu::muz:
-
Alıntı:
Kapışma diyelim senin için :)
Arada gazdan çekerim ayağımı gazdan denk gidelim diye sorun yok :board_yu::muz:
:):):) yanlız kapışmada ben yokum :):) 1 o borbetli 2 ertuğnun araba 3 de sen oldun doğal olarak :)) tjetlerle kalkmıyodun ama sen dimi ::):)
-
yooo ben tjetlerle kalkıyorum aksine :) Söylediğimde tjetler için geçerliydi zaten. Denk gidebilmek için ayağımı gazdan çekerim ara ara.
Ama bi bulamadım benimle kalkabilecek olanını :)
Tjet'e kalbini koyanlardan gönülden destekleyenlerdensin anladığım kadarıyla :P Ama çok koyma kalbini kırabilirim :D
-
Alıntı:
yooo ben tjetlerle kalkıyorum aksine :) Söylediğimde tjetler için geçerliydi zaten. Denk gidebilmek için ayağımı gazdan çekerim ara ara.
Tjet'e kalbini koyanlardan gönülden destekleyenlerdensin anladığım kadarıyla :P Ama çok koyma kalbini kırabilirim :D
t-jetin yeri her zaman ayrıdır bizdede senin o videoyu izledikten sora multijet bravo mu alsak dedim içimden :):):)
-
murat'ı ellemeyin arkadaşlar bu adam tehlikeli :D
-
yok t-jetçilerden pek ses çıkmadı en sonunda ben denicem stock 90 lıkla ne var ne yok 105 lik :D:D
-
Alıntı:
gaza bak gaza :D gelir bi t-jet bigün alır gazını görürsün :D
-
Alıntı:
gaza bak gaza :D gelir bi t-jet bigün alır gazını görürsün :D
Bu söylediğine sende inanmıyorsun biliyorsun :D
GEçebilir bi gün ama dün konuştuğumuz gibi 5000 6000 gömecen :scooter0:
-
hiç bana göre değil türkiye şartlarında gitmezz.
-
buda benden bence güzel duruyor kırmızı arac igrenc ama o ayrı
https://img295.imageshack.us/img295/4198/borbett.jpg
-
ahah fiatforumdan biliyorum bu bebeyi :D saçmasalak şeyler yapıyo :D
-
facebookda i love german style de ekli bu ve birkac fotografı bence hoş durmuş yani
-
borbet berbat olmuş :) Doğan L olmuş araba resmen..
-
nefret ediyorum bu jantlardan...
-
Alıntı:
atom43 Nickli Üyeden Alıntı
Puntoya gitmiyo ya kirmizidan daha guzel olmuş biliyorum bu arabayida sahin görüntüsü veriyo guzelim puntoya takicaksan bı momo bı oz takicaksin ki puntonun hakkını versin :)
-
Alıntı:
yok t-jetçilerden pek ses çıkmadı en sonunda ben denicem stock 90 lıkla ne var ne yok 105 lik :D:D
:)))
-
Alıntı:
ahah fiatforumdan biliyorum bu bebeyi :D saçmasalak şeyler yapıyo :D
ne zaman doğdu düzgün şeyler yaptı ki stoplar ise bizden çalıntı zaten şenol abinin stopları yaptık sonra buda öyle yaptı :D
-
stoplar guzel olmus nasıl yapılıyor stopları sokerekmı acabaa?
-
Alıntı:
tutkuaydin41 Nickli Üyeden Alıntı
stoplar guzel olmus nasıl yapılıyor stopları sokerekmı acabaa?
:D:D sendemi yapıcan yaparsan bu tip yap ;)
https://img220.imageshack.us/img220/...1010231702.jpg