ufak bir ankara buluşması yapsak arkadaşlar ne dersiniz mesela bu pazar??
Printable View
ufak bir ankara buluşması yapsak arkadaşlar ne dersiniz mesela bu pazar??
ben varım yer ve zaman ayarlayın
yer ve zamanı katılacak arkadaşlarla ortak karar verelim
fuar istanbulda gitmeyen arkadaşlar varsa bizde burda punto show yaparız.....
birdaha buluşmayla ilgili bir onu açmıyacam vallaha
bakalım görücez
:evet:
Olmak isterdim ama Pazartesi günü orada olacağım. :)
1-skyline28
2-erdali
3-
4-
yok mu artıran......
valahi yok........
Ankara nın ileri gelenleri nerdesiniz.... yeni arkadaşlar ile bir tanışma buluşması düzenleyin...
bende istanbuldayım arkdaşlar kusura bakmayın olmamı :) geldiğmde süper bir şeye imza atarız ;) söz..
aynı il de olupta buluşmaya niye sıcak bakılmaz anlamıyorum masrafsız bir iş nihayetinde oturulur birer çay kahve içilir muhabbet edilir gidilir..
valla abicim haftasonu başka plan olunca ve şehirdışında olunca buluşmaya gelinemiyor işte.. :(
valla bana buluşma diyin hop ordayım :)
...
Hele yeni üyeleri bi görelim bakalım. İsim listesi biraz uzasın bizim için katılmak kolay iş.
si< önderlik edin yeniler gelir...
Alper bi el at şu işe, ne bu sayı :)
bu ne böyle anlaamadım şimdide eski yeni ayrımımı başladı eskiler kendini ağırdan satıyor askeremi geldik....
bizde ikimi buluşuruz fotolarıda koyarız gelmeyenleri çatlatırız
yaparız tabii
koskoca başkentte bi dünya puntosu olanlardan talep yokmu ilginç
Erdal abi isi olmayipta gelmeynleri ankaraya geldigimde yapacagimiz bulusmada boykot edecegiz abi kafani yorma :D
Pekala gençler 7-14-21-28 Kasım. Hepsi de pazar günü. Zamanı uygun olmayan arkadaşlar o günü bildirsin ki kalan gün için bir buluşma düzenleyelim.
7 Kasım aslında uygun bence, benim için aslında...
14 ve 21'i bayram dolayısıyla yokum belki benim gibi olmayanlar da olacaktır...
28'i de olabilir belki katılımcı sayısı da artar....
Bu hafta sonuna kadar ankaradayım eğer yarın buluşma yapılırsa gelebilirim pazar istanbula döneceğim :)
6 kasım itibariyle bayram sonuna kadar ankaradayım :)
merhabalar bu tarz toplantıları haftanın belli bir günü rutine oturtmak lazım bizim motor toplantılarımız öyledir mesala her salı akşamı toplanırız yemek yer bişey ler içer dağılırız pazarlarıda gezilerimiz olur ve ya boş gecer ama salı iş çıkışı uygun oluyor her hafta olduğu i,çinde rutinde birileri hep gelir bazen çok kalabalık bazende sakin gecer isterseniz ankara buluşmlarını her salı bizim motor toplantımızın olduğu yerde yapalım zamnal gelen giden olunca insanlar gelmek ister hele bide geziler piknikler olup resimler konulunca süper olur bir buluşma olucaksa ben varım
ankaralılar neden bukadar pasif bu buluşmalarda anlamıyorum diyer illerimizde sürekli buluşmalar düzenleniyor bizde tık yok....
çünkü biz ankaralıyız :)
diğer iller sık sık buluşur ama adı çıkmaz, bir bir buluşuruz pir buluşuruz, tadı damaktan gitmez :p
İzmir bu konuda inanılmaz :)
e o zaman buluşalım ali ya :)
sen madem 6'sında burdasın sen de gelince hemen buluşabiliriz...