Arkadaşlar buda benim arabam beğenilerinize sunuyorum:DBUARADA YENİ YIKAMIŞ VE CİLA ATMIŞTIM PEK GÜZEL DURUYO BEE:D
Printable View
Arkadaşlar buda benim arabam beğenilerinize sunuyorum:DBUARADA YENİ YIKAMIŞ VE CİLA ATMIŞTIM PEK GÜZEL DURUYO BEE:D
maşallah allah kaza bela vermesin
Kazasız belasız kullan Hasan.
bi jantla bitse..::D
hepinize teşekkürler arkadaşlar Allah hepimize kazasız belasız sürmeyi nasip etsin:)
güle güle, kazasız belasız kullan...
Puntonun güzelliğine bak 4. resimde arkada duran fordun çirkinliğine bak. ( Ford da bizim deme ha)
valla bizim puntolar güzel be abi:)(buarada o bizim değil aman olmasında:D)
:D
:Ç kesinlikle haklısın yeni ford fiesta merak edip yakından inceliyim diye bayi e gittim içine binmemle inmem bir oldu bumu yeni fiasta içine sığamadım bide cam açma düğmelerini öyle dar bir yere koymuşlar ki cam düğmelerine ulaşmak için kapıyı açarsan ancak kolunun hisazına gelir.
direksiyonu simit gibi incecik konsol tipi aynen çakma çin teyiplerini andırıyor belki çok kaliteli olabilir beni hiç tatmin etmedi hele o gösterge sanki evde yapmışlar bu nasıl yılın otomobili seçildi .
bu arada focus mondeo ve diğer modellerid vardı belki kaliteli ve konforlu olabilir ama ruh yok.tasarım çok sıradan işte budur diyebileceğin bir araba değil
bu benim görüşüm kimse yanlış anlamasın
bu arada arkadaşım aracın çok güzel güle güle kullan bende de aynı renk vardı yeni sattım hayırlı olsun.
teşekkürler kardeşim hayırlısı olsun senin içinde inş daha iyisini alırsın:D
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin, güle güle kullan...
amin cümlemize..
maşallah güle güle kullanın =)
sade, güzel, alımlı, başka söze ne hacet... kazasız belasız...
maşallah kazasiz belasiz cezasiz kullanmaniz dleğiyle :)
ama jantlari var yav jantsiz değil araç :D
güzel araba abi kazasız belasız kullan
kazasız belasız inş
maşallah.... kazasız belasız....