başka bu renkte GP varmı acaba :D
Printable View
başka bu renkte GP varmı acaba :D
valla müslüman yeşili :D
Allah göstermesin bida böyle bi renk :D
ben evo bile gördüm bu renk
Fabrikasyon hatası mı ne ? :D O renk GP bırak araba görmedim ben ...
sevmedim bu rengi..
sahibi doktor her gün soruyum diyorum ama cesaret edip soramadım bir türlü çokmu aradınız bu rengi diyecem ama bayan sinirli duruyor döver diye korkuyorum :D
Bence hiç sorma renk hırsını senden almasın :D
Bence de uzak dur ne olur ne olmaz.Yani bu renk katalogta nasil isimlendirilmis o da ayri bir konu..."gungormemis cocuk kakasi rengi"olabilir mesela....:)))
ama araba dynamic birde içi dışı çok temiz bir araç :D
dinamik bir araç olduğu belli :D
eğer bu bayan görse benim bu arabanın resmini buraya koyup böyle geyiğini yaptığımızı yemin olsun beni döver :D
Bende görmüştüm bir tanede o mamülden Edirne'de de var.
Dayım yaklaşık olarak 60 65 yaşlarında. Hacı desem değil surat bir karış. Çok uyuz biri idi.
hakketen bu ne ya :D
izmir karşıyakada girne cad. girişinde var bu renk gp. hatta bi ara satılıktı satamadı zaten.
yaprak yeşil olarak geçiyor...her gün görüyorum ortalama
ıyy bizim burdada var çok iğrenç ya
Yaprak yeşili diye geçiyor. Konak'ta birinde vardı. Uzun süre sahibinden de ilanı vardı satamamıştı.
Benim arabamın rengine kötü diyenler görsün. Daha çirkinleri var. :)
yasemin senin arabanın rengi çok güzel benim hoşuma gidiyor izmir'de kordon'da duruyor bir tane çok güzel aksesuarda yapmış harika bişey olmuş farklılık yaratan bir renk..
ama bu renk için hiç öyle bişey demek mümkün değil komple modifiye olsa yine olmaz :D
eşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek olarak kalmış :D
nesi var rengin yaa bi ben beğendim sanırım bir iki ton daha koyu olsa çok güzel olurmuş. mareayı hatırlatıyo bana ahhh ahhhhhh
bu renge benzer palio görmüştüm..
yalnız renkler ve zevkler tartışılmaz burada geçerli değil.. Gp'ye hiç yakışmamış..
Bende diyorum benim arabanın rengi ne acayip demek daha beteride varmış :D:D
Bayan doktoru ne demek ya :D
Gayet güzel bir renk...
nokia 6110 gibi :)
-bozmayın moralinizi, puntodan soğumayın. ibret olsun diye üretmişler bu modeli. bizim normal renkler gözümüze daha güzel görünsün diye. fiat müşteri sadakatine önem veriyor.
-vay polyanna vay...
Ehehe :) Bu renk böcekler oluyor böyle sırtı yeşil yanar döner.
bu rengin gittiği tek araba bilirim, 95 - 05 arası balina kasa mercedes
https://image5.sahibinden.com/photos...2896519e9l.jpg
siyah gibi duruyor demi ama değil :D
bu nasıl bir renk böyle allah korusun arkadaşlar arabalarınızın kıymetini bilin :D