arkadaşlar grandepuntotr sticker yenileme calışması yaptım bakalım beyenecekmisiniz..... elimde daha 15 adet var....:umut:yeni resimler
Printable View
arkadaşlar grandepuntotr sticker yenileme calışması yaptım bakalım beyenecekmisiniz..... elimde daha 15 adet var....:umut:yeni resimler
çok güzel olmuşda renkler belli değil pek :)
hava karanlıktı çektigimde ondan birde ceptelefonundan dolayı
valla bu konuda fırat son derece başarılı ama paylaşmıyor :D bence bu pek de olmamış ya sanki..
bende yaptırıcam kendime amerika bayrağı renklerinde :D
benim hoşuma gitti ama zevkler renkler tartışılmaz ve başkaları paylaşmaya bilir ama ben paylaşıyorum .................
hoş olmuş bence de :) Eline sağlık.
saol teşekkürler
yarın gündüz gözüyle cekeyim fotosunuda öyle bakın birde...
eline sağlık =) hoş bi çalışma
güzel görünüyo,dediğim gibi gündüz gözüyle bi çekersen daha iyi olur,eline sağlık..hoşuma giderse alırım kentparkdaydın demi sen emre,yanlış hatırlamıyorum?
güzel olmuş.. ama fırat ın ki daha güzel.. duruyor...
bencede fırat abininki daha güzel duruyor
o hangisiymiş ya merak ettim,hangi konu fıratın paylaştığı?
Emrah eline sağlık, gayet güzel olmuş.
Fıratın ki de çok hoş kesinlikle.
ikisinin de eline emeğine sağlık :)
hımmm bu da iyimiş..
Bencede fırat abının kı daha guzel duruyor:)hele de yakından gorunce ıstememek ıcın zor tutuosun kendını:):)
bende bir tane yaptım ama ekleyebilirsem
yaptıra bilirsem ben bunu kullanırım :)
şimdi aklıma geldide arkaya Atatürk'ü de koyabilirim :)
bu olmadı gibi ya :S
bu stickerlerı yaptırabileceğim bir yer war mı izmir'de yada başka yerde tanıdığı olan falan en az kaç adet yaparlar ne kadar yaparlar öğrenebilirmiyiz?
edit:stickerlerin tüm hakları saklıdır ©
:P
stickerların orj.boyutlarını bilen var mı ?
stickerlar kaldırılmıştır ....
boyutlarını bilsek yaparız da :S
:Dyorum yok
(beğenenlere teşekkürler)
evet abi biliyorum her an ensemde gibisin benimde sanki:D nerde sticker konusu...bir bakıyorum konuyu okuyosun abi:D çok gülüyorum ya:D
fırat el altından sat bari şu sticker'dan :D ama makul bi fiyata öle 500-600 filan değil :D
Allah razı olsun abi:D eksik olma:D
serkan@ birgün stickerden para kazanacağımı hiç düşünmemiştim:D
abi sonuçta bu tasarım işi, e tasarımcı adam da başka neyden para kazanacaktı :D sticker'dan para kazanmak diyip geçme, millet ne işlerden para kazanıyo.....
bence de fıratın stickeri on numara olmuş çıktısını aldım ozalitçiye gidiyorum :D