gplerın on konsolunun altında ne oldugunu merak edenlere
Printable View
gplerın on konsolunun altında ne oldugunu merak edenlere
üretim aşamasında mı çektin abi :D
bende baya detaylı inceledim ama foto çekmek aklıma gelmemişti güzel başlık olmuş abi :D
biz böyle parçalayıp toplasak kesin bir-iki parça fazla gelir :)))
Arabamın iç organlarını görmekte varmış :(
aha tam bana göre bir iş :D
peki biz on konsolu sokmeye kalksak nası bir islem yapmamız gerekiyor
Güzel paylaşım tşk.
tam ortadan geçen o bariyer çelikmi acaba?
Aslında böyle kullanmakta baya havalı olur:)
ciğeri sökülmüş punto yeni görüyorum
cok güzel paylasım acıkcası hep merak ediyordum teşekkürler
usta adam mutlaka parça artırır...
Ula Allahtan bu şekilde sürmüyoruz. Ne kadar itici olurdu.
Paylaşım için teşekkürler Zeynel :)
ciğer dalak bumbar dökülmüş ortalığa :D
gördüğünüz gibi göğüste ses yapacak birçok teferruatın etrafına hiç bir izolasyon ve yalıtım yapılmamış,fiat a kocaman bir sıfır veriyorum.tez vakit kendim söküp kendi yalıtımımı kendim yapacağım...
ses geliyormu? çıtırtılar varmı?
Yok ama belkı ılerde olur önlem amaçlı...
tam hayalimdeki gibi :D
sıcak kaloriferi açınca, sıcak hava üflemeye başlayınca içeride birşeyler yumuşuyor ve 2000 devir civarında iğrenç bir zırıltı yapıyor. soğuk üflemede ya da klimayı açınca ses gidiyor.
kafayı yedirtecek. sırf bu ses yüzünden kaloriferi tam güç çalıştırmıyorum. delirtecek. başına gelen varmı? nereden gelir bu ses ? yoksa sökmeye başlayacam kalorifer motorunu falan
ilgi çeken bir paylaşım olmuş teşekkürler. niye söktürdün konsolu ne için gerekti bu operasyon çok merak ettim??
elimden gelse sökerim yalıtımlarım ama toplayamam diye korkuyorum :D
Helal olsun bu araba aldığı parayı hak ediyor...
bir keresinde kıl bir müşterinin laptopunu topladım. tabiki içinden bir tane arttı :D
bende birşey olmaz dedim adama teslim ettim sağ salim. sonra akşam bir telefon laptop gıcırdıyor dedi kapağı açarken :D
bütün işlemler sil baştan :)
gıcırdayan tek bizim puntikler değil tabi :D
toplama laptop olmaz en azından kasa - anakart vida delikleri uymaz çoğu zaman.
her türlü laptop, bilgisayar toplanır abi yeterki siz isteyin :D
-
zeynel hocam şaka bir yana laptop toplamak için aynı marka model aletin parçaları temin edilir toplanır. harici aksesuarlar (wlan kart v.s.) için farklı markalar kullanılabilir, keza ekran lcd si içinde aynı şey geçerlidir..
ben yukarıda bahsettiğim mevzu tamir için söküp parçaladığım aletlerde başıma geldi :)