Arkadaşlar Yasemin arkadaşımızın bugün ,kardeşi doğum sırasında bebeğini kaybetmiş .Allah'tan sabır,kardeşinede acil şifalar diliyorum...
Printable View
Arkadaşlar Yasemin arkadaşımızın bugün ,kardeşi doğum sırasında bebeğini kaybetmiş .Allah'tan sabır,kardeşinede acil şifalar diliyorum...
kuzeni değil abi...kardeşinin bebeği...buradaki dostlardan ricam...bir telefon yeter..
takdiri ilahi diyelim hayra yoralım...başınız saolsun
başınız saolsun
yasemın ablacıgım basın sagolsun cok uzuldum...
Güzel kardeşime tekrar başsağlığı diliyorum. Kardeşine de Allah acil şifalar versin.
ablacım başın sağolsun,kardeşine acil şifalar diliyorum
sabah yasemini forumda göremeyince merak ettim aradım kendisi çok hasta diye düşünüp aramıştı ama durumu öğrenince ne diyeceğimde şaşırdım dondum kaldım öylece çok fazla konuşamadım çok kötüydü kendisi :(
valla çok üzücü ya kendisinin başısağolsun, kardeşine acil şifalar olsun :(
Yasemin abla başınız sağolsun acınızı paylaşıyorum kardeşinize de acil şifalar dilerim.
Bende görüştüm kendisiyle söylenecek bişey kalmıyor ınsanın dilinin ucunda...
ablacığım başınız sağolsun kardeşinede allah acil şifalar ve bu büyük acıya katlanabilme ve sabredebilme metaneti versin
offff başın saolsun arkadşım dört gözle bekliyordu :( kötü oldum.
başınız sağolsun,Allah sabır versin inşallah..
Allah acil şifalar versin, büyük geçmiş olsun...
Başınız sağolsun Yasemincim... kardeşine acil şifalar...
Başınız sağolsun.....Allah(c.c) sabırlar versin....
Allah'tan sabır dilerim. çok üzüldüm.
başınız sağolsun yasemin:( Allah'ın takdiri umarım kısa zamanda atlatirsiniz bu durumu allah hepinize sabır ihsan versin
Yasemincim çok ama çok üzüldüm, başınız sağolsun, kardeşine de geçmiş olsun ve Allah dayanma gücü versin...
başınız sağolsun. Allah kalanlara uzun ömür ve sabırlar versin.
Herşeyin hayırlısı Yasemin cim,başınız saolsun başka insanın elinden bir şey gelmiyor...
Gül ablan ve ben çok üzüldük.Başınız sağ olsun,Anne babasına sağlık sıhhat versin.Sabırlar diliyorum.
yasemin kardeşim Cenab-ı Allahtan rahmet sizlere sabır diliyorum. diyecek bişey bulamıyorum. gerçekten çok üzgünüm.
Başınız sağ olsun Yasemin... Allah annesine babasına sabır versin...
Başınız sağolsun.Allah sabır versin :(
Başınız sağolsun. Kardeşinize de acil şifalar.
Başınız sağolsun yasemin abla. Allah sabır versin
Başınız sağolsun, umarım kardeşinin durumu iyidir.
Yasemin hanım başınız sağolsun.
Acılı aileye ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
başınız sağolsun
Daha Eskişehir' de bebek mağazalarına bakıyorduk,
şimdi görünce şok oldum. :( :(
Telefon da konuştum şimdi, hala hastanedelermiş.
Çok şükür kardeşinin sağlık durumu iyi, umarım
bu üzüntüyü en kısa sürede atlatırlar. :(
Allah kardeşine, ailesine can sağlığı versin....
başınız sağ olsun abla Allah sabır versin..
Başınız sağolsun , gerçekten çok üzücü bir durum Allah sabır versin :(
Yasemin hanım başınız saolsun.Gerçekten sözün bittiği yer Allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin.
Yasemin abla başınız sağolsun ,Allah sabır versın.
çok üzüldüm basınız sagolsun annesine de Allah sabır versin küçük yeğenimi çok ozlemisken bu başlığı okumak beni gercekten üzdü
Başınız sağolsun Yasemin Hnm ..Kardeşinize de acil şifalar...
Saygılar.