arkasalar bızı toparlayacak bırı yokmu :surrende:
Printable View
arkasalar bızı toparlayacak bırı yokmu :surrende:
abi siz varsınız ya çok kişi olmasına gerek yok 2 3 kişi bile olsanız arada toplanıp muhabbet edip iki foto çekseniz alın size buluşma :)
Bnde warım izmitten..
Ben warım abı yazan olursa forumdan 5-10 kısı ayarlarız bulusmayı... 2 konu acmıssın ya
ya sıtenın yenı uyesıyım bılmeden oldu ıkı konu acma olayı toparlanalım hem tanısmıs oluruz bır bırımıze yardımcı oluruz
ok ya hafta sonu ıcın her zaman hazırım bulusmaya
Taby abı. yazan olursa ayarlarız ;)
bende gelirim ama arac olmayabilir malum ehliyetim yok :D
o zaman bu ısı seneye erteleyelım aramıza hos geldın bu arada nerde oturuyorsun
kocaelinden
alp var
kerem var
murat var
konuyu görsünler atlarlar merak etme
Ayarlayalim bir bulusma ...
mali pasada otruyorum ben siz
ben golcuk yazlık mahallesın de
izmit merkezdeyim bir buluşma ayarlayalım
Bi buluşma olursa Gebze'den de geliriz.
aynen bi yer belırleyıp bulusabılırz....
Abiler bulusma ayarlayalımda güzel olur fakat 20 25 gun sonraya ayarlayalım malumm arabam o zaman geliyorr :))
önümüzdeki haftasonu kocaeliye geliceğim ayarlarsanız gelirim :)
arkadaslar super olur yaaaa cok sevınırım bulusursak
Merhaba arkadaslar bende yeni puntocuyum. Bulusma olursa katılmaya calısırım Yuvam Akarca Konutlarında oturuyorum. Gorusmek dilegi ile.
soner hos geldin aramiza
bende varım :)
nerde yapabıliris bu bulusmayı-_ realde otoparkta filan toplanıp bıyere falan mı gıtme yapsakk?? yada oturup muhabbet edılcek bı yer olsamı ıyı olur :d malum semıh ve benm ehııyet yok :D ama yas 18 :D
aynen bana real golkay filan uyar yanii :)
o zman soyLe yapalım haftaya herkese uyarsa gölkay parkta bulusma yapabılırıs... orda kafe fılan war guzel yer tabıkı acık hawa olursa ?? yada baska bı yer belırleneıbılır... gelcek olanlar adlarını yazabılırlerr??
1.41semih41
2.
3.
.
.
.
.
2:Hilmi_usta :D
hadii beyler :)
lıste:D
1.tutku
2.semih41
3.Hilmiusta
4.?
1.tutku
2.semih41
3.Hilmiusta
4.emredniz
:dj:hadı arkadaslar :D
tarih saat yer ve mekana karar vermek lazım.
bi cogalalım ayarlıycaz hepsini..
bu kadar mıyız kocaeli :)
hadı yaaaw kım se yokmu :D
nerde bu mıllet..
Arkadaşlar katılmak isterdim ama haftasonu şehir dışında olacağım için katılamayacağım, üzgünüm. Şimdiden iyi eğlenceler:)
bu hafta kesın bulusalım talıp bıdahakı sefere mutlaka gelmeye calıs ama ;-) hadı arakdaslar hadıyınnn bu hafta sonu kesın bulusalım
yer ve saat verilsin ve gelecekler okey versin :)