-
Satılık 16'' orjinal punto fun jantı sıfır kullanılmamış
-
Bana lastiklerle lazım ama sizinkiler sadece jant takımı anlaşılan..
Bu arada bayi derken yetkili bayi mi kastettiniz?
Hayırlı satışlar...
-
hayırlı satıslar,aracımı satıyorum,satmasaydım su an gelıp alırdım.orjınalse fıyatıda gayet hesaplı..
-
Metin kardeş hayırlı satışlar, bu jantlara kaç ebatta lastik takılıyor?
-
195/55/R16 fabrika standartı. Fiyat hakkaten iyi. Orjinalse kaçırılmamalı bence...
-
Bu arada bu jantlar 4x100 değil mi?
-
Tüh 15'' olsa pazarlıksız hemen alırdım :) Bayılıyorum bu jantlara...
-
-
Peki Metin bu jantlar replika mı orijinal mi? Hangi bayiden aldın?
-
-
Alıntı:
magic Nickli Üyeden Alıntı
Peki Metin bu jantlar replika mı orijinal mi? Hangi bayiden aldın?
abi araba fun gözüküyor orjinal olma ihtimalide var :)
hayırlı satışlar
-
yok resim temsiliymiş Mert, jantlar sıfırmış, hiç takılmamış.
-
jantlar orjinal kimsenin şüphesi olmasın made in chine değil yani :D milyoncu da satılmaz....
sıfır hiç takılmadı....
-
Orjinal jantlarda made in china yalnız arka yüzünde yazar :D neyse hayırlı satışlar...
-
Alıntı:
GrandeTalha Nickli Üyeden Alıntı
bunlarda jantların resimleri. resimler telefonla çekildi. jantlarla birlikte göbekleride verilecek. kırmızı yeni logolu. hadi bakalım. :)))
bu jantlarda eski logo yok ki zaten?
hepsi kırmızı.
-
-
talha stok lastıklerım 15 eger 16 olsaydı bu jantları alır degısık degısık kullanırdım arkadaşım çunku fıyatın gayet ıyı.
-
valla jantlara 350 lira veririm kargo dahil ne dersin?
-
Jantlar benim değil ama bu teklife ben bile kıl oldum ne yalan söyleyeyim.. Kendi Puntonuza 28.000 lira gibi bir rakam teklif ediyorsunuz satmak için piyasa değeri 600ün üzerinde olan janta 350.... En azından özelden yazında bizde gerilmeyelim böyle ölücü tekliflerinizle..
-
madem piyasa değeri 600ün üstünde neden 500 istiyorsun kardeş?
-
bende yazmıyım yazmıyım diyodumda sizin jantlarıda 200e ben alayım ozaman kargo dahil...
-
baltala baltala satmıyorum o jantları lastikleri hurdaya veririm yinede 200 e vermem sen rahat ol....
-
Ayıp...
Alıntı:
Serkut Demirel Nickli Üyeden Alıntı
Valla kardeş senin bu teklifine saol paran sen de kalsın derim,, üslubunda çok çirkin,,,
ben de punto nu satmaya karar verdiğinde emin ol ölüsüne 10bin peşin veriyorum tamam aracı da bi zahmet yenibosna ya getirirsen sevinirim...
-
ben senden bahsetmiyorum talha ozzye göndermiştim onu neyse hayırlı satışlar...
-
Alıntı:
Tartışmak istemiyordum ama Okan Beye katılıyorum kendi aracınıza faiş bi fiyat isterken bu janta mezarcılık yapmak hoş değil.
-
Hayırlı satışlar.
'' Boş mezar varmış.. ''
-
özelden mesaj attım dönerseniz sevinirim.
-
Alıntı:
baltala baltala satmıyorum o jantları lastikleri hurdaya veririm yinede 200 e vermem sen rahat ol....
benim 200 demem dalga geçme amaçlı zaten. siz gidiyosunuz sıfır 16" janta kargo dahil 350 vereyim diyosunuz sonra ben sizin kullanılmış 15" janta 200 diyince baltalamak oluyo öylemi?
ben normal teklif olarak 370 demiştim zaten hatırlarsanız.
-
peki dalga neden geçiosun üstüne vazife olmayan bişeyi....
-
açıkladım ya. kendi jantınızı vermediğiniz fiyata sıfır 16" jant almak istiyosunuz. mezarcılık yapıyosunuz doğal olarak böyle tepki çekiyosunuz.
-
Alıntı:
ozzy Nickli Üyeden Alıntı
açıkladım ya. Kendi jantınızı vermediğiniz fiyata sıfır 16" jant almak istiyosunuz. Mezarcılık yapıyosunuz doğal olarak böyle tepki çekiyosunuz.
+10000
-
orası sizi ilgilendirmezki sen nie karışıyorsun diorum sana neyse keyfine bakk
-
Alıntı:
burası bi forum, ortada yapılan yanlış bi davranış var(bana göre ona göre buna göre). isteyen herkes dahil olur karışır. bi derdiniz varsa yönetime şikayet edin.
-
Alıntı:
Hocam devamlı sen niye karışıyosun diyorsunuz forumda,
Forumun Türkçe sözlükte karşılığı
Dinleyici durumunda olanlarin da söz alabildikleri belli bir konu üzerinde düzenlenmiş toplanti * Bazi sorunlarin görüşülerek karara baglandigi genel toplanti * Tartişma alani
şeklinde açıklanmış ki bu forumunda amacı bu,
Madem teklifinizin tartışılmasını istemiyorsunuz özel mesaj atın bu şekilde de tepki toplamayın.
-
Arkadaşın niyeti almak değil zaten almak isteyen kişi özelden pm atar anlatır durumunu jant alıcam bi indirim yapar mısın der ? ama bu arkadaş açıktan yanlış bi üslupla sanki batan geminin mallarını dağıtıyoruz gibi 350 veriyim kargo da dahil demesi ciddiyetten uzak bi davranış,,,
Belli ki tamam 350ye veriyorum desem de alcak değil,,,,öylesine Bi salladı işte
Forumda hoş olmayan bi gerilime neden oldu....
Bence prim verilmemeli cevp yazılarak....
-
yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum özür diliyorum hepinizden...
-
Alıntı:
yerinde bi davranış takdir ediyorum seni...
-
-
Alıntı:
davranışınızdan dolayı kutluyorum sizi
-
özelden mesaj attım bakarmısın