buda benim evo 57 im...:) resim çekme işinden pek anlamam ama inş. yükleyebilmişimdir..
Printable View
buda benim evo 57 im...:) resim çekme işinden pek anlamam ama inş. yükleyebilmişimdir..
valla zafer abi ben göremedim resim :D
zafer bende göremedim :D
Çok guzel bı araç kazasız belasız :D
bende göremedim:D daha önce gönderdin diyo. boyutumu büyük geliyor ben anlamam pekde..
zafer bizi kandırma bak :D
araban yokta varmış gibimi yapıyon kardeşim sen :D
zafercim gelişmiş cevap tıkla orda eklenti ekle diye bişey var ona tıkla gözat de tek tek yükle :D
abi cevap yaza tikla sonra :
https://img821.imageshack.us/img821/2509/68144423.jpg
eklenti ekleye tikliyosun ordan :
https://img101.imageshack.us/img101/1227/75768611.jpg
gözat diyip ekliyosun :D
onur moderatör olacak adamsın vesselam :D
Walla süper bir araç Zafercim, maşallah, kazasız belasız. Sen arkadaşlara bakma, dalga geçiyorlar herhalde. Arkadaşlar cillop gibi arabayı nasıl görmezsiniz yaw :toot0000:
Bu arada şaka maka ben de şüphelenmeye başladım, ortada araba falan yok heralde, Zafer yeme bizi kardeşim :w00t2000::spam0000:
abi o zaman imagehack.us dan yükle linki yapiştir resim ekleden.he la mod olduk iyice merak ettim arabayi :D
zafer yükleyemiyorsan moderatör arkadaşlar yardım isteyebilirsin..ama bak araban yokta ayak yapıyorsan söyle bizide uğraştırma canım kardeşim :D
yine olmadı :(
Abi orda bıdaha yukleyecegım lınkıne tıkla
bu sefer olacak inş:D
zafercim çok güzel araç maşallah kazasız belasız..
başka resimleri varsa onlarda yükleyebilirsen seviniriz :D
beklediğine değer bir araç abi valla çok beğendim allah kaza bela vermesin maşallah maşallah:)demek gerçekten varmiş araci adem abi yine haksiz çiktin la :D
Arkadaşlar gözlerimiz kamaşmış o yüzden görememişiz :)
Zafer kardeşim önceden söylesene "bu araba geçici olarak körlüğe neden olur" diye...
tşkler arkadaşlar varda yükleyene kadar ömrümü yedi bi denerim..
Kimin arabasını cekıpte koydun abııı..Anahtarı goster ruhsata bakalım :D
Kazasız belasız kara şimsek mubarek
Zafercim araban müthiş görünüyor, yakıyor yani kısacası, Allah nazarlardan saklasın, kazasız belasız sağlıkla binersin inşallah. Bayramda ordayım, gezdirirsin artık :)
Bu arada ilk resmi öyle bir açıdan çekmişsin ki, Kalyoncu Otel'in restoranında pide yiyesim geldi :)
gp almasaydım alacağım arabaydı valla tabi mutlujet :D kazasız belasız kullan abi
zafercim sen eskişehir buluşmasına geliyormuydun?
zafer abi şu dikiz aynalari da yakindan çekeydin :D
inş gelir ne zor iş resim yüklemek
maşallah maşallah güzel araç dikiz aynalar yakiyor:)
Kız arabası gıbı olmus
bekliyoruz zafercim bu arabayı yakından görmek isterim..eğer bizi bu arabayı görmeyi nasip etmezsen kınama yazısı yazarım sana :D
valla zafer abi uğraştiğina değmiş kara şimşek olmuş tam :D
araba boyutlu masallah :D
maşallah kazasız belasız cezasız. skydome ayrı bi olaymış gercekten:)