evoda yagmursensörü nasıl çalışıyor.. seviyeyi 1ede aldım 4de aldım hiç gelen giden olmadı. şakır şakır yagmur yagıyor ama benim sensör çaışmıyor heralde.
Printable View
evoda yagmursensörü nasıl çalışıyor.. seviyeyi 1ede aldım 4de aldım hiç gelen giden olmadı. şakır şakır yagmur yagıyor ama benim sensör çaışmıyor heralde.
benim puntoda 1 e alıyorsunuz silecekler bir kez çalışıp duruyor ve sonrasında yağmur yağdımı kendi siliyor ama şöyle bir şey var silecek konumunu hep 1 de tutarsanız çalışmıyor kontağı her papatıp açtığınızda aynı şeyi yapmanız lazım yine olmuyorsa menüden kontrol edin.
aracın menüsüne nereden ulaşabilirim. benim araç 90lık dynamic ama araçta ekstra bi paket var mı bilmiyorum. varsa bunu nasıl anlayabiliriz.
hepsini yaptım hassaslık derecesini ayarladım yagmur yagıyor ama çalışmıyor.. neyse o kadarda önemli degil:) sadece merak etmiştim yagmur yagınca çalışacak mı diye ben çeviri veririm yok problem:D
her şeyi arabadan bekleme tabi bazı şeyleri kendin yap :D
Yağmur sensörüde ne kardesimm yaa..Oldu olucak otomatik pilotta olsun..Onuda kendınız yapın be ya...Bizde varmı bılmıyorum mesela
çözdüm işi :D güzelmiş ya 3 gündür yagmur yagıyor hoşuma gitti bu sensör:) yagmur şidddetine göre hızlanıyo yavaşlıyor bide hıza duyarlı galiba.. ama yagmur yagarken ilk hareketi benden bekliyomuş...
bizdekiler hıza duyarlı...
Bunlar reklam kokan hareketler :fish0000:
Hiç gerek yok böyle şeylere, sürün camlara yağmur kaydırıcıyı, sensör mensör hak getire...hızınız 50/60 km olunca hani cam gibi derler ya o misal oluyor...
yaa nekadar çok özellik okadar kötü en çok isteidğim aynaların otomatik katlanması en güzeli o çünkü şekil duruo ama sensörleri at çöpe :)
Mertçiğim üzülme sana bir yağmur sensörü takarız... :D:D
yağmur sensörünün hassasiyetin 1 de yapsam aynı 4 de yapsam aynı.
bazen çok ihtiyaç duymasamda çalışıyor:) arada kapatıyorum o yüzden :)
bendeki de çalışmıyor 1-2-3-4 bütün ayarları denedim ama dikiz aynasının oradan elimi geçirince dışardan görüp çalışıyor arızalı mı acaba hassasieti az gibi
ya arkadaşlar cam çok kirleniyor yine de devreye girmiyor 1 mi yoksa 4 mü daha hassas yardım lütfen
Evet arkadaşlar,1 mi yoksa 4 mü en hassas? Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Normal araclarda nasıl kademe arttıkça sileceklerin hizi artiyorsa sensörün de seviyesi artarsa hassasligi artar. Yani 1 in hassasligi az, 4 ün en fazladir Denenmistir ;)