eğer başlıktaki araça sahip satacak birisi veya satacak tanıdıkları filan varsa cvp yazmanızı isterim....şimdiden teşekkür ederim.....
eğer başlıktaki araça sahip satacak birisi veya satacak tanıdıkları filan varsa cvp yazmanızı isterim....şimdiden teşekkür ederim.....
güncellll...............
güncelllll
Hemşerime güzel bir araba ayarlayalım arkadaslar yardımcı olun.Hayırlı olsun şimdiden Serkut.
eyvallah hemşo teşekkür ederim ilgine alakana.... ;)
Benim aracım skydome'lu 95 hp 3 kapı sport modeli ama dizel değil... Starjet düşünürsen konuşuruz.... 30.000 de henüz aracım...
yok valla multijet ve 5 kapı istiyorum(mecburiyetten)
:D ok...
multijeti bulursanız valla hayır yapmış kadar sevaba girer :D:D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-2007-full-full-kirmizi-1-3-multijet-6-ileri-90-bg-skydome-acili-30701491/detay Bu araç nasıl bi araç size göre fiyatı kmsi özellikleri nasıl eş değermi yoksa normalden fazla mı az mı?
fiyat çok uçukkkk
teklif vermem icap ederse kaç vereyim?
21 22 civarı bişey edeblr sanırım
bu fiyat sınırlamasını yani 21 22 etmesini neye göre belirliyorsunuz?
23 lira ver derim.. hem dynamic, hem skydome, hem de mj... eder bence 23...
vlla eser abi şimdi msjı çektim 23000lira vereyim die :D bi baktım sende o fiyatı yazmışsın:D
iyi yapmışsın.. araç güzel.. saydığım özellikleri yeter...
eğer kmsi düşük olsaydı 24 lira ederdi ztn araçta vuruk boya filan hiç bişey yok ;)
iyidir 23 iyidir.. ben olsam 23 verirdim... km si de dizellere göre fazla yüksek değil....
peki abi bu araçların kmsi kaça kadar gidio motoru filan?
multijetler baya gidiyor.. 125 binde zinciri değişiyor diye biliyorum.. mj kullanacıları daha iyi bilir...
tmmdır abicim teşekkür ederim ilgine alakana...(gerçekten sevdim bu forumu ben) ;)
160.000 de zincir değişiyor. düzenli bakımı yapılan m.jet motorun sorun çıkarması çok zor. hayırlı olsun.
Bu arada forum üyelerinin katkılarıyla çok şey öğrendim. Bu sebeple herkese teşekkür etmek isterim...
:D
güncellllll
güncel arkadaslar konu bu özellikte aracı olanlarla görüselim.
teşekkürler çağatay
bu özellikteki arabayı arabaları bulana kadar güncelllll:D
güncelll
zincirde bir sıkıntı yoksa(ses vs yapmıyorsa)160,000 de değişmesini tavsiye etti servis.
ayrıca baya önce bir haber okumuştum,saab sahibi bi amca 1.000.000km yol yapmış bakıma getirmiş arabayı:)servis merkezi aramış,adamlar arabayı alıp müzelerine koymuşlar,amcaya da 0km bir saab hediye etmişler:)diyeceğim sen arabaya bakarsan o da sana bakıyor:)
inşallah bizde öle amcalar oluruz:D
inşallah...100.000den sonra dizele binilmez devri bitti,o 1970-80yıllarının lafıydı...
valla ya bunu puntoyla farkettim ;)
güncel arkadaşlar....
güncelll
Kesin konuşmayın ben sanayiciyim ve 100 binde motoru hış olmuş mjetler gördüm ama genel olarak 150 binden sonra motor arıza vermeye başlıyor sensör turbo enjektör ve sayamayacağım biçok parça.
güncelllll