edit
Printable View
edit
video aktiv olmamış sanırım ertug.
Ama 3 aşa 5 yukarı tahmin edebiliyorum :)
birazdan kendine gelir video..:D
Güzel güzel maşallah :)
Kazasız belasız kullan kardeşim =)
ehehehhe maşallah kardeşim
hız uyarıcı da 160 da ötüyor :):)
peki ama neden 160'da ötüyor :)) mesela benimkini 95 e ayarladım ben radar yememek için. senin neden 160 Ertuğ? :)
motor vites ve blow off sesi harbi mukemmel arabanın, neye mal olur ertuğ bunlar ? cidden hayran kaldım.
teşekkürler öncelikle..blow off u söktüm ama 2 ay önce fln filtreden turbo spool sesi geliyo onu benzetmişsindire =) çok aşırı bi maliyeti olmadı ya 2000 lira max..
aracına zaten hayranım :) videosunda sesini de duyunca dahada çok hayran kaldım. Kazasız belasız inşallah.
ibrenin 160 a doğru akışı insanı tahrik ediyor yakıtından korkmasam hemen satıp alacam bi tjeeet
ole abi yakıt olayı işte:/ canavar gibi makinalar
çok yavaş hızlanıyo bu araba ya ne bu böle :P :D :D
max hıza ne kadar çabuk çıkıyor acaba :D 0-220 bekliyoruz :P
Hoş olmuş araba çok rahat hızlanmış. Ayrıca motor sesi de hoş :D
t-jet iyileşmesi zor bir hastalıktır :)
Guzel yorumlariniz icin sagolun ayrica tjet in yakitindanda korkmayin.
maşallah o ne hızlanma öylee.... :)
Gayet güzel... Allah kaza bela vermesin kardeşim... Vites geçiş sesine hayran kaldım...
bu t-jeti neden evoya koymadılar ya multiair diye turbosuz bir motor çıkarmanın amacı nedirki üstelikde 135 pslik versiyonu gelmezken :D ayrıca gel kapısalım ben düzde 170i gördüm ama nasıl :D:D
bırak ya kötü :D 160 da tıkanıyo :D Şaka falan on numara hızlanıyo sesinede bayıldım
heaaa şunuda sölim gel kolaysa senle 0-200-300 fln basalım da 8vnin gücünü gör :D:D şaka bir yana tabi kazasız belasız kullan kardeşim çok göz var senin zehirde :D:D:D
ses 10 numara bide dısardan kalkarken sesi nasıldır onun.. ıbrelerın orantısı 10 numara wti gıbi..
Ertuğ bize T-jet aldırıcan şimdi valla :)
vites sesine ben de hasta oldum. hızlanmasına zaten bayıldım. canavar maşşallah canavar :)
bu resim yakıttan korkan arkadaşlara emsal olsun ;) gündüz trafikteyim akşamlarıda gazlıyorum =) ona rağmen değer budur..
https://img192.imageshack.us/img192/5615/img0258k.jpg
var
Yer uçağı,kazasız belasız.
maasallh ne guzel gıdıyor.benımde ortalama 8.0lt maksımum 8.3 lt sehır ıcı ve arada gaza basarak.bence t-jet,fıre motor ıle aynı yakıyor.
teşekkürler..zaten 1.3 mjet fiyatına sport donanım t-jet satılıyo ben anlamıyorum neden almadığını milletin..
araç çok güzel hızlanması çok güzel:)fire ı satıp t jet alasım var:D
bu arada chiple kaç hp oldu araç ve max kaç gördün?Çokmu soru sordum:D
sadece chip yok komple egzoz-sistemi-filtre kiti de var..3 kere denedik ama doğru bi ölçüm yapamadık..tahminimiz ve geçtiği araçlar doğrultusunda 155-165 hp arası...rakamı abartıp atıp tutmuyorum o yüzden değer budur tahmini =) kadranım 220 de bitiyor ama aşşasına indim tahminim 230-235 civarıydı daha kesiciye 1000 devir vardı gidebilirdim biraz daha ama çok zorlamak istemedim..
yaa bu tjetlerde çok hızlı....
Acaba diyorum benim arabam tjetle nasıl giderki??
Atıyorum yazılımlı bi tjetle yada 150 lik sportla :S
105 lik dizel yazılımlı.
:whistlin::friendship::smartass::whoosh00: :Flush000: :bash::toot0000: