Direksiyon, konsol, kalorifer borusu yada her neyse
500 ,evo,punto,brava'cı arkadaşlar selamlar
ufak tefek sorunlar yaşıyoruz her arabada olabilir tabii. fakat insanların isyanını yanlış anlamayın. bizde isteriz kullandığımız arabanın itibar kaybetmemesini. değerinin düşmemesini. arabayı alırken birçok arkadaş uyardı ona rağmen aldım. gerçektende pişman değilim fakat;
bizim cepemizden de düşünün biraz. sizde olsa belki hiç takmayacaksınız, belki şu anda "0" araçlarda problem yaşayan bir çok arkadaştan daha çok feryad edeceksiniz.("0" araçta ses geliyor diye boruların arasına tahta konur mu arkadaş el insaf. isyan edilmeyecek birşey değil. bu noktada servis de çok önemli tabi, biraz teknik olmak gerekir.insan teknik olacak problemler teknik metodlarla çözülecek,firma bunu da mümkünse araç fabrikadan çıkmadan çözecek. yok ama öyle değil fiat servisi boruların arasına ya da arkasına tahta koyarak bu sorunu çözecek. haa bu servisteki dangalaklık, yok böyle birşey.)
amaç markayı kötülemek değil tabi ama 33 000 lira para verip bu gibi .oktan problemlerle uğraşmak vakit ayırmak gerçekten çok sinir bozucu bir durum.forumdaki paylaşımlar gerçekten güzel. tartışarak doğruyu bulacağız tabiiki. bence forumda taş çatlasa 20-30 evocu var ve 5-6 kişide bu sorun varsa gerçekten yüksek bir yüzde. acaba fiat 500 yada bravada bu sorunlar var mı? çoğu arkadaş gördüğüm kadarıyla arabanın sağını solunu keyif için söktüren taktıran, görüntüye önem veren, araba aston martin'e benziyor diye kendini mutlu hisseden ve bunun için bu arabayı tercih eden, motorun gürültüsünü arttıran yükselten arkadaşlar. bu yüzden ses mes takmaz ki onlara. zaten gürültüden başka birşey duyamazsınki o arabada. ben belkide diğer arkadaşlar dertsiz tasasız binelim ve evden işe işten eve gidelim diye aldık bu arabaları. zart zurt servise gidelim diye değil ki. araç gerçekten güzel göze de hoş geliyor. ama merak ediyorum önü benzetilen fiat 500 de yada konsolu benzetilen bravada böyle sorunlar var mı. sanmıyorum ama varsa tam bir rezalet. görüntü ve iç dizayn genişlik ve konfor için tercih ettim bu arabayı. demekki bazen şeklin önemi olmayabiliyor.
Yine olsa yine bu arabayı tercih ederim gerçekten önemsiz şeyler düzelmeyecek şeyler değil. fakat takmayın bu kadar diyen arkadaşların başına gelse ne düşünecek onu da çok merak ediyorum.