Mat Siyah Egzotik Kırmızı
Eylemlerim devam ediyor arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim araç satışından vazgeçilmiştir canını çıkaracagım bu aracın benden kurtulamıcak her yenilik yaptıgımda keyifle kullanıyorum aracımı bakın bakalım nasıl olmuş begenecekmisiniz?
Mr Garage sponsor oldu arkadaşlar yan kısımlara mr garage stickırları geliyor yakın da Mesut arkadaşımıza teşekkürler... Tanıyanlar ne işler çıkardıgını bilir mesutun...
Tüm yorumlar için ayıca teşekkürler...
Alıntı:
WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı
Özkancım krom kapı kollarından 2 tanesine ben talibin diğer ikisinide başka arkadaşa hediye edebilirsin.. Haa bu arada beşkuruş para vermem haberin olsun.. Hediye edeceksin ona göre ;)
Orçun krom kaplamalar senin hayrına sana hediye edicem bir duble rakı ısmarlarsın artık kutlarız hatta 4 taneside senin olsun görüştügümüzde alırsın arkadaşım...
Alıntı:
ademtahir Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız inş..
arabanın her yerinde bir yazı oldumu sanki hoş olmuyor gibime geliyor..
Adem abi haklısın zaten bugün canım sıkıldı anlatıcam son kısımda söktüm yazılarıda zaten...
Alıntı:
Scottie Nickli Üyeden Alıntı
Özkan maşallah diyelim... kazasız belasız kullan.... jantlar süper..
Eser teşekkürler arkadaşım...
Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
Güzel olmuş Özkan. Güle güle kullan.
Yasemin hanım teşekkürler tabi bir bayan olarak sizin begenmiş olmanız dahada manalı oldu buda bir gerçek coşkun ve orçun alınmayın buna :)
Alıntı:
GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı
özkanım aracın zaten çok güzel
sadece beğenmediğim şeyleri yazıcam ama bana darılma biz arkadaşız
sana söylemem gerek
birkere arkadaki garagenin stıckerını sök belki daha küçük bir şey düşünebilirsin
atamızın imzasıda çok büyük olmuş boyutunu ufaltmanda fayda var bence
forumun stıckerını elleme ellersen seni banlarım olm
bir de sağ arka tarafa yeni rakının stıckerını koy =)))
jantlara diyecek yok gerçekten harika
pazar günüde söylemiştim ön logonu ya kırmızı yap yada eski türk bayrağı vardı ya onu koy kardeşim benden tavsiyeler bu kadar yinede senin paşa gönlün bilir
zevkler ve renkler tartışılmaz
Coşkunum böyle demekle olmuyor şu rakı stickerını bul bende koymazsam neyim :) atamızın imzasını söktüm ve birazda bu işlerden sıkıldım desem yeri anlatayım tavanı kaplattıgım yere gittim yan kısımdan açılmış tavan gerildimi anlamadım yapan arkadaşlada atıştım biraz yok kesilmiş yırtılmış bu falan dedi tepem attı ama onaracak mecbur yoksa bilendim kendisine ya dükkanı kapatacak yada her ordan geçtigimde kendisine haddini bildirmeyi vazife olarak benimsicem o nedenle nerdeyse herşeyi iptal edicem deli etti beni bu dallama bakalım çözüm bulucam yorumlarınız için teşekkürler darılma falan olmaz coşkunum burda paylaşım için bulunuyoruz ve bir punto sahibinin fikirleri benim için önemli aynı aracı kullanmaktayız sonuçta herkeze saygılar...