kapaklar uymusmuu ??
Printable View
kapaklar uymusmuu ??
bence kapı kollarınıda boyat daha güzel olur bu haliyle bile yakışmış güle güle kullan
hayırlı olsun..kapı kollarını boyatırsan daha hoş olur..
güle güle kullan... ilerde sökmek istersen aynalar yapış yapış oluyor.. haberin olsun.. şuan benimkiler yapış yapış..
Bence çalışma super fakat renk uyumsuzlugu var..Kapı kıollaarı sılecekler vs uyum saglayacak dıger parcalara ıhtıyac var
Bendede Aynı sorun var mahalleyi gorsenız ve ewdekileri:S bakalım ne zmana kadar durucakk. sokmek geldı ama ıcımden bıraz daha dursun dedım tabelacıya carbon fiber geLene Kadar .)
Kim cıkarttı Bu Kırmızı rengi yaa AYnada :)
kesinlikle olmamaış renk uyumu hiiç yok
hiç olmamış araç beyaz olsaydı uyardı belki.
abiler hiçbir renge uymuyor bu kırmızı sadece kırmızı araca gıder bu renk..
yok tutku aracın rengi ile alakalı değil. fotoları karşı açıdan çekseydin daha güzel olurdu..
sen beğendiysen sorun yok.. ben çok beğenerek yaptırdım.. sökme sebebim ise çok farklı..
bu da benimki
Cırtt lamış kardes sökmeni tavsiye ederim yerine kapı kolları ayna aracın rengine boyanabilir
Net Resim EkLendi..
Bence arabada kırmızı başka birşeylerde olmalı. Atıyorum; sticker, kaliper boyama.. vs.
Şu haliyle nasıl diyeyim, birşeyler eksik.
araç sizin zevkinize saygı duyarım ama gri araçta kırmızı ayna çok sırıtıyor.
evet kırmızı biraz sırıtmış ona uyum sağlıyacak bişey daha olmalı...
aslında griye gidebileceğini düşünüyorum kırmızının ama biraz parlak bir kırmızı olmuş sanırım. senin hoşuna gittiyse tamamdır bence, güle güle kullan :)
bencede hiç olmamış acayip bagrıyor.
ilk fırsatta sökün bence , carbon çok daha iyi durur..
kesinlikle çok güzel olmuş bende new orleans mavi gp var ben de onun aynalarını beyaz veya italia bayrağı yapmayı düşünüyorum... Sİzce???
hiç yakışmamış bence.gövde rengine boyat.
konu tam 1 senelık hortlamıs ya :D aracın kırmızı aynaların ustunden kac tane boya gectı suan aynalar carbon fıber Li :P
Emeğinize sağlık ama bence olmamış.
bu puntonun kulakları üşümüş yav :) bence olmamış arabanın rengi beyaz olsa daha uyumlu olurdu.gri renk olunca en iyisi siyah renge boyat parlak siyah hoş olur
piano black canavar olur