Arkalarını araştırın ne paralar dönüyor
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
Özkanın demek istsdiği tamamen kalksın değil abartılmamsı yönünde , kurulan tüm kameralar güvenlik için değil hız ve kırmımzı ışık kameraları ..
Güvenlik kamerası her sokağa kurulabilir ipin ucunu kaçırmadan gözetlenebilecekse ne mutlu süper olur ama kurulur öle boş boş çürürse yazık ...
Arkadaşlar ben bu sistemi yadırgamış degilim femoli beni analiz edebilmiş demek istedigim bu işlerin için maddiyat olarak kazanç saglayan kuruluş yandaşları var neyse ankara sizin olsun ne diyeyim ama bunların vergisini ve cezasını onu bunu hep beraber ödüyoruz biz alıştık zaten ama anlamsız yerdekiler sorun olabiliyor çorluda şehir içine iki mobese konuşdu ve hız sınırı 50 bu konuyu araştırın bakalım neler bulacaksınız hayatta orda 50 ile geçilebilecek biryer degil ve çorlu halkı şikayette bulundu ama bulunana kadar devlet yine bu iki mobeseden dünyaları kaldırdı ve o iki mobese kaldırıldı umarım sizdede bir iki mobese anlamsız olmaz ben bu nedenle söylendim neyse arkadaşlar hayırlısı olsun ankaraya güle güle kullanın :)