arkadaşlar başlıkta yazılan gibi sizce stock t-jet ile chipli 90 hp lik gp drag ve rollde ne olur sizce ?
arkadaşlar başlıkta yazılan gibi sizce stock t-jet ile chipli 90 hp lik gp drag ve rollde ne olur sizce ?
Rolling de her türlü t-jet ama drag'da ya dizel ya da t-jet,kalkışa bakar.Ben bir sefer benim 75 likle(stock) otomatik megane a karşı kalktım(benzinli 1.6,stock) milim farkla ben öndeydim pendik sahil yolunda virajı dönmeden önce,sonrasında bıraktık zaten
bndede t-jet wardı önceden kalkışta çok patinaja kalıo asr açıksada ii fırlamıo tutuyo arabayı 2 3 saniyeliğine kafayı çıkarır en fazla chipte 0-100 nü 4 - 5 sanye aşşağı çekemsesse geçemez bu arada punto deil ama doblo 1.9 multijet 105 hp modeli ile denemiştim videosuda war 300 400 metre de 150 200 metreye yakın fark olmuştu stok t-jetle
abi palio sportingle yapsak ne olur:thumbup1:taktım kafayı sporting alcm
yahu kitleyin şu konuyu hayal aleminde yaşıyonuz :D t-jet her şekilde geçer ;)
yok akşam belki görmüşsündür cem abiyle denedikte kısa bir drag&roll yaptık chipli 75 lik geçemedi 90lığı yarım boy öndeydik biraz fazla kaçtı sanki t-jet felan :D :D
chip olayına göre değişir :)
vereceğim konuyu biraz okuyun:
TR de TEK..! 1.9 TDI 200 Hp 9n3 Coupe POLO
t-jet i de o kadar abartmaya gerek yok hani :)
mehmet abinin araba..büyük turbolu 1.9 tdi..+ çok hafif polo cup aracı..bende turboyu büyütsem 220+++++ :)
turbo büyütmeden aldığı dyn verileride ortada :D
https://img34.imageshack.us/img34/594/img0387ew.jpg
mazüt povır :D püfür püfür
yav o değilde
tek hayalim amerikadan cummins 6.0 L motorlu dodge ram getirmek
turbo ve chip atıp asfalttı kazımak :D
şu videoya bir bakın :D
https://www.youtube.com/watch?v=CCNZfUO0cLY
bildiğin güç yaa
safkan güç :D
çok duman atıyor
sonunda da güm lüyor zaten :D
Mert Git kitle şu konuyu ya :D T-jet onu her türlü parçalar .. :D bi starjeti geçde sonra t-jeti geçersin :P
Tolgayla beraber her ikisini denedik, onun araci tjet filtre ve egzost var tahmini 130 hp civari bende ise multijet 110 hp;
Dragta 0-400m kalktik max. 2 boy gecebildi
Rollde ise 1 boy acabildi
Neticede tjet multijeti rahatlikla geciyor...
Neyi varmış Starjetin :P fire 75lik multijeti tokatlarsa :D starjette 90 lık Multijeti Tokatlar Kanımca :P:P
Edit : Fiat Grande Punto 1.4 STARJET 95 HP 0-100 : 11.4 sn Top Speed : 178 kmh
Fiat Grande Punto 1.3 Multijet 90 Hp 0-100 : 11.9 Sn Top Speed : 175 kmh
Seni Fire la tokatlarım oturur aglarsın len:D
Bende 90 bg dualigic dizel var, gecen kalkista tûplü sahin beni yedi arkadaslar. Turbo devreye girene kadar sahinin tamponu gorduk anlicaniz. Tabii 6. Vitese gectigimde sahin dikiz aynamda zor gorunuyodu o baska.
dualogic'li multijet'lerde hızlanma bayağı kötüymüş ben de bu yazıyı okuyunca baktım : FIAT Grande Punto 1.3 Multijet 90 HP Dynamic Dualogic - Araba Resimleri, arabalar , araba , modifiyeli arabalar , araba fiyatlar , araba zellikleri , modifiye , modifiyeli
Turbo sonuçta 2 sn içinde devreye girecek kaç devirdeyse artıkta bu şekilde 14 snde çıkıyorsa 100 km hıza kadar Şahin, Lada samara ile aynı kalkar.
Bir de 6. vitese geçtiğimde demişsin. Dualogic hiç kullanmadım ama ben 6. vitesi böyle hızlı kalktığım zamanlarda hiç kullanmıyorum. Yani 5. viteste nerdeyse son hıza kadar arabayı götürdüğü için 180 km/h diyelim 6 ya gerek kalmıyor. Hatta 5. vitese bile gerek kalmıyor 4. vites ile zaten çıkılabilecek hızda akla kara belli olur :)
Tabi hemen yüksek viteslere çıkıyorsan veya dualogic ile yüksek devirleri görmeden vites değiştiriyorsa kalkış için mantıklı değil
hee sen bi şahini geçte mert .D sonra starjete laf atıyo ya olum starjet parçalar seni he :D sendede hiç utanma yok gitmiş t-jet falan yazmış bide :D
Konuyu değiştirme olum :D Traktörle benzinliye rakip olamazsın bi kere :P:P
kırık yılın başı 3-5 tane dizel cıkıo öle işte :P:P
hehe evet 17'' çelik jant 10 hp Racing Koltuk 7 hp Grande Punto Tr Sticker 3 Hp 120 Hp Multijet dimi :D naptıki sanki şu motora :D
bende bravo t-jet var,120 hp
3.vites 135
4.vites 180
5.vites 210
6.vites keyif vitesi
oğulcan daha küçüksün, cebinden kendi paran çıkmaya başlayınca traktörün önemini mantığını kavrarsın.
neyse konuyu dağıtmayalım komple egzozlu-kutu içi filtreli-yazılımlı vs bi 90lık getirin stock t-jet bulup deneyelim..atahanın araba stock onunkiyle deneriz..zorla laf anlatmaya gerek yok illa gözümüzle görelim diyosanız onuda yaparız :D:D
not:90lık punto sportif sürüş ve hız amaçlı üretilse en basiti 3kapı sport modeli üretilirdi =)
tamam üstüme gelmeyin ya :P:P Forever Multijet :cool::cool:
Dogru mjette var ama sadece 1.9 130 luk modellerinde gormustum arda abi :) oda keske olsa turkiyede bugun tjeti satar onu alirim.