Aracım Satıldı.. Konu silinebilir.;)
Printable View
Aracım Satıldı.. Konu silinebilir.;)
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar.... Allah gönlüne göre versin...
Oğuzhan hayırlı satışlar.
Umarım değerine satarsın, hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar...
hayırlı satışlar kardeşim
hayırlı satışlar
Teşekkür ederim arkadaşlar... Fiyat olarak çok mu istiyorum sizce..
starjet sayı olarak az olduğu için piyasasıda çok oturmamıştır diye düşünüyorum.
hayırlı satışlar
Fiyatı 23000 e çektim...
3-4 ay oldu herhalde.
Güzel arac hayırlı satışlar..
Arkadaşlar Bravo turbo sport almak niyetindeydim uzun süre nihayet kararımı verdim.. Tabi öncelikle aracımı satmam lazım.. Konuda yazdığım gibi çevrenizde veya tanıdıklarınızda satılık turbo sport varsa görüşmek isterim.. Tercihim söylediğim gibi skydoom lu olması..
hayırlı satışlar araç güzel gerçekten
Aynen katılıyorum... Piyasası gerçekten ilginç. Sahibinden coma bakıyorum 32 binede var 38 binede. Ama bence km az skydomlu eğer temiz bir turbo sportsa 33-35 arası verilir.Daha fazlası verilmez.Kşisel tercihim. daha fazlasını vericek olsam birazdaha ekler 140hp lik multiair sport alırım Sıfır araca binmiş olurum.
Hayırlı satışlar.
Bende puntoyu satarsam t-jet alacağım, ama sahibindende şu ilanlara yalan yanlış bilgileri giriyorlar ya tilt oluyorum.
Hayırlı satışlar...
iyi satıslar
Aslında bende tjete geçicektim hatta birtanede buldum 9000de kırmızı 2008 model ankarada bir galeride takasada giriyor ama aklımda hep turbo sport vardı. İmkan doğunca vazgeçtim tjetten..
Teşekkürler
teşekkürler
öncelikle hayırlı satışlar ama fiyat biraz fazla sanki ben 2006 90bg 6 ileri 1,3 dizel dynamik 18500 e verecem :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7124862/detay/
Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2009 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
3-4 aydır satışta abi bu araç 36500 den indi sanırım fiyat biraz daha inerse düşüneceğim ama ben parayı bulamazsam sana yar olsun :)
Evet onu bende takip ediyorum. Ama birazdaha inmesi lazım birde araçla oynamış biraz mesela vites topuzu değişmiş amerikan park lambalarından taktırmış tamponlara. Egzos değişmiş. en uyuz olduğumda ön tamponda kocaman bi delik var hava filtresi için sanırım sırf o delik yüzünden ikinci üçüncü plana attım.. Birazdaha orjinallik taraftarıyım..Ama rengi cezbediyor..
teşekkür ederim.. 22 ye müşterisi var.. Sizin aracınız dizel orda eyvallah ama benim aracım hem bir model yüksek hem 35binde hemde güvenlik paketi mevcut. Sizin aracınızda yok mesela.. Araç alınırken km sinin büyük faktör olduğunu unutmayın.. Eğer aracın temizse bence 19500- 20500 arasında gider
aracımda sağ öntekerden gelen bir ses var ve daha bulunamadı ve beni uyuz ediyor açıkçası en son komple ask aldedi servis onun fiyatıda 950 tl ve ses sadece pres asfaltta geliyor ama aks tan olsa herzaman gelir diyor servis ayrıca ne yapacağımı şaşırdım bende :shocking:
sırf bunu taktım kafama o yüzden satıyorum
beyaz bravo cok guzelmiş adam cam tavan var diyor ama cekmemiş insan onuda bi ceker guc arayanlar icin guzel bir secenek
araç mersinde benim dayımdaidi yani ben dayımdan aldım bu aracı oda emekli assubay eşinin aracı ile tatile gidiyorlar ve bu araç 25 gün brandanın altında güneşte kalıyor ki mersinin sıcağını bilen bilir ve sonuç malum vernik kalkıyor ve oda arabayı boyattı araç çok sadeidi allah versin 19 yaşında bir fırlama yeğen var oda araca eklemişde eklemiş bende şimdi hepsini söküyorum yavaş yavaş kaputu falan temizledim mesela