bilek dış yan bağlarda kopma meydana geldi
Printable View
bilek dış yan bağlarda kopma meydana geldi
Çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun..Dikkat etmek lazım
geçmiş olsun
halı saha maçları çok risklidir her zaman özelliklede bizler gibi yıllarca spor yapmayıpta maça çıkanlar için
herkese teşekkürler.
abi aslında sürekli maç yapıyorum da akslik işte olunca oluyor
ameliyatmı yapıldı ?
yok abi ameliyat yok şuan için
destek alçısı yapıldı ameliyata gerek kalmayacak gibi
durumu bilmiyorum ama şöyle bişey var ameliyatsız iyileşirse yürümende problem olmaz ağrı sızı çekmezsin lakin sahalara veda etmek zorunda kalabilirsin tabi durumu bilmek lazım tomografiyi görmek lazım ben söylediğim kopmuş bir bağ yumuşak doku tranvası üzerinedir..
çok geçmiş olsun kardeş
acil şifalar...
çok geçmiş olsun...
Büyük geçmiş olsun,yaz günü eve kapanacaksınız malesef.
ilyas naptın olm sen yaa
çok üzüldüm geçmiş olsun kardeş
galiba geçen sefer benim nazarım değdi sana
çocuklarada sölemiştim
lan bu ilyas messi gibi diye=))))
:) yok be coşkun abicim yakında dönücem sahalara daha çok maç yapıcaz senle
Bir önce sahalara dönmeniz dileğiyle çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun, halı saha sakat gerçekten de.. geçenlerde ben de belimden sakatlandım 1 hafta raporluydum, neyse ki döndük sahalara :)
çok geçmis olsun dostum:)
Gecmıs olsun bendede et kesmesı oldu 1 ay ara verdım sahalara...
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
ilyascıgım cok gecmıs olsun kardesım Allah şifa versın
çok geçmiş olsun ilyas, umarım kısa zamanda sahalara dönersin.
çok geçmiş olsun ilyas,içim cız etti abi gece gece...en yakın zamanda bi tane daha patlatıyoruz halı saha,ama sen de içinde ol bak,seninle oynamak baya zevkli be abi...
geçmiş olsun kanka
Geçmiş olsun. 1 sene önce benim de sağ ayağım bu haldeydi.Maç yüzünden. Geçmiş olsun.Umarım evinizde alafranga tuvalet vardır. yoksa çok zor.
abi gelmiş geçmiş olsun, tez zamanda iyileşmenizi dilerim...
Bende 2 hafta önce yaptığım halısaha maçı sonrası rüzgar yedim ve zaatüre oldum, üzerine 10 gün rapor verdiler yeni yeni toparladım :D gerçi bu durumdan çalıştığım şirketin haberi yok :D klima çarptı herhalde filan dedim :P
Bu arada izmir için halı saha organizasyonlarınız oluyor mu? ben havalimanı girişinde çalışıyorum ve bucada oturuyorum, bu güzergah arası organizasyon olursa katılmak isterim ;)
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim ama sen nasıl Coşkun gibi bir adamla maç içinde buluşabiliyorsun anlamış degilim yaww bu adam kamyon şöförlügünden gelmiş ruhunda kabalık var yaa özünü yitiremez bugün beni otobanda gemlik çıkışında tam 1 saat bekletti gelmedi ekti çakal yine beni :) işi dolayısı ile umarım yarın buluşmaya gelir ama hiç zannetmiyorum ekicilik özünde var adamın :) Coşkunum duy sesimi arkadaşım :) yarın ki buluşmaya katılanların tümü seni bekliyor yoksa onlarda anadoluya gelmeyecekler artık bilgine sunarım :)
İlyas geçmiş olsun kardeş, bağların kopması çok ciddi gerçekten, bikaç ay uzak kalabilirsin sahalardan malesef, en kısa sürede iyileşmen dileğiyle
ayak nasıl oldu İlyas düz koşulara ne zaman başlıyorsun....
ayağım iyi abi cuma başlıyorum :)