İnan & Mert düğününe gidiyoruz...
Arkadaşlar İnan ve Mert arkadaşlarımızın düğününe hep birlikte konvoy halinde gidelim diyoruz.
Otobandan çıktıktan sonra Seferihisar yoluna girince sağda Petrol Ofisi karşısında karpuzcunun yanında saat 19:30'da buluşuyoruz.
Saat 20:30 itibariyle nikah kıyılacağı için en geç 20:00'de orada olalım diyorum. O nedenle gecikme ve zorunlu bekletme yaptırmayalım lütfen:) :)
Üyelerimiz İnan ve Mert evleniyor.. Tebrikler...
İzmirin iki güzide insanı bu akşam hayatlarını birleştiriyor...
İnan ve Mert ikinizide ömür boyu mutluluklar diliyorum... Allah bir yastıkta kocatsın... tebrik ediyorum...
Mert&İnan kardeşlerimize mutluluklar diliyoruz...
bütün gün bekledim kimse konu açmayınca dayanamadım.dün akşam izmir ekibinin bel kemiği iki kardeşimiz birlikte yuva kurdular,bu mutlu günlerinde yanlarında bulunmamızı istediler,bizde izmirekibi olarakta(jasmine,krakerçocuk,muratkaplan,leon48,ça ğdaş oto,operator) bu güzel, birbirine çok yakışan çiftin yanında olduk,sağolsunlar ankara ekibine vekaleten bozkurt kardeşimiz ve eşi zeynep hanımda düğünde bulundular,mutluluklarına ortak oldular.bu güzel çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor,bu ömrü bir yastıkta sürdürmelerini temenni ediyorum...