Arkadaşlar bu italyan arkadaşın yaptığı gibi yaysak şu yazıyı diyorum. Bu orjinal ebatındaki yazımı. Bana biraz büyük geldi.
https://img391.imageshack.us/img391/...etti001bt5.jpg
Printable View
Arkadaşlar bu italyan arkadaşın yaptığı gibi yaysak şu yazıyı diyorum. Bu orjinal ebatındaki yazımı. Bana biraz büyük geldi.
https://img391.imageshack.us/img391/...etti001bt5.jpg
Fena durmuyor ama ben şu andaki halinden de memnunum açıkçası ;)
valla ben hiç beğenmedim böyle yapmaktansa tamamen sökerim daha iyi orjinal hali bence daha güzel yada sadece P logosunu bırakabilirsin
şu an ki orjinal hali gayet güzel bence tabii zevk meselesi...
what's about my car???
bence fena olmamış arkadaşlar ama karakter boyutları büyük bencede
For the punto logo i've buyed a new one because old one don't glue anymore and place it distanced each letters 2 cm.....it's same than original
thanks 2tone
Orijinali de çok güzel zaten...
kesinlikle orjinali güzel!
Çok güzel bence, ama dıkkat edın logo ıptalı de var...
Leon gibi olmuş gerek yok bencede tamamen sökmek en iyisi..
ben dusunuyorum ve hosuma gıttı logo ıptalı olmadan baska bı logoyla bırlıkte abarth mesela nsl durur size?
Fena değil ama orjinali de güzel.Biraz yukarda olsa daha iyi de olabilir ama...
fena durmuyor aslında
bizim araçlardaki punto yazısı yapıştırmamı yani bir kazaya sebep vermeden çıkartabilir miyiz?
bence de orjinali daha iyi ama özgün bi çalışma olmuş helal olsun...
bence güzel olmuş. this so so good. good work.
yaa bazı forum sitelerine baktım GP var arkadan çok fazla ses geliyo yolsesi olduğu gibi içerde diyolar bu sorun sizdede varmı:ranting2: :steamed: :akuma: bizde GP alıcaz ama şu ses beni soğuttu arabadan daha doğrusu içim rahat binemicem bi yardımcı olun
arkadasım hosgeldın arama butonuna bi kullanırsan istedigini bulabılırsın burada arkadan yol sesı nedır bıde acılarsan memnun olurum araba normalde onden ses almaz mı
kardeş yaş cidden 11 mi ya? arkadaşın dediği gibi arama butonunu kullanarak GP nin tüm eksi ve artı yönlerini ayrıntılı görebilirsin..sorunun cevabını burda bulamazsın.ancak şaşırdım 11 yaşında bukadar ilgi alaka..tebrikler.:ok:
ekleme:bahsettiğin sorunlar GP nin bilinen en büyük sorunları arasında yer almıyor buarada kafanı takma..inceleyin siz sitede her şey var
abilerim sağolun sizlere bizde GP alıcaz ama renk konusunda babamı ikna edemedim o gri istiyo ben bolero kırmızı sizce hangisi
guzel olmus abı