satmak isteyipde satamadığınız 3.5 cm yayınızı alırım:) fiyatı abartmamak kaydıyla tabiki:group000:
Printable View
satmak isteyipde satamadığınız 3.5 cm yayınızı alırım:) fiyatı abartmamak kaydıyla tabiki:group000:
elinde 5 lik olanlarda yazsın:)
3,5 eibach 230 tl
yayların durumu nasıl femoli
kırık japonla ttturduk :)
Yaylar sağlam hiç bir sorunu yok hatta tertemiz diyebilirim .. ;)
yani sende femoli ne dalga geçiyosun ya:) bunlar kalıplaşmış sorular düz yapsak fiyatı olmazmı
:)
çok zarar olur malesef yapamam :(
hadi ya:( peki bişe soracam femoli orjinal yayı 4 cm düşürülmüş bi yay var arkadaşta onlar nasıl sağlıklımı
Tabikide hayır orj yaya ne yapılırsa yapılsın güvenlik sıfırdır asla tavsiye etmem .. ister ısıtılsın ister kesilsin .. asla ..
peki femoli çok teşekkür ederim yardımların için bide düz yapsaydım hemen alırdım ama kısmet artık
Aslına bakarsan ilk defa burada yazıyorum ilan felan açmadım , satmaya pekte gönlüm yok yoksa şimdiye kadar bu fiyata çok tan giderdi ;)
valla bilmiyorum ikiside olur benim için fiyat önemli 200 e kadar alabilirim
sadece bir ay kullanılmış aracımı satılığa çıkardığım için 35mm H&R yaylar son 230 lira uygunsa
mehmet femolide o fiyatı söyledi düz diyosan olur yani 200
bide bu dizel içinmi benzinli dizel die ayrılıyormuş sanırım
avatardaki bilglierini farketmemişim bendeki dizel için ama
bu fiyatlaradan aşağı yay bulurusn ancak ne haldedir ve na markadır bilemem ancak kalite yay istiyorsun. 30 lirayla sende batmazsın femolide zengin olmaz. bence femolidakileri al memnun kalırsın.
biliyorum batmam ama bu aralar durumlar pek ii değil aslında 200 bile beni zorlar ama değerinin çok altındada fiyat belirlemek istemedim oyüzden yinede teşekkür ederim
femoli ordamısın
Uyrun benim mail adresmdende ulasabilirsiniz buralarda olmasam bile ;)
5lik eibach satıyorum 2 ay oldu alalı.. 240 istiyorum fiyatta bişeler yaparım
malesef banada uymuyor çünkü benimkide benzinli
benim yay benzinli araçlarınki , hiç bir sorun yok dizelde . ne fark var hala anlamış değilim :)
Ağırlık farkından dolayı dizele uyan yay benzinliyi düşürmüyormuş diye biliyorum
öyle bir söylenti önceden yoktu yeni yeni çıkmaya başladı
otomobillerde farklı motor versiyonlarına göre farklı süspansiyon kullanılmaka. aynı süspansiyona sahip olmasına rağmen bazı modellerde beygir gücü veya motor ağırlığı kaynaklı bazı geliştirmeler veya değişiklikler olabilir. dizeller herzaman benzinliden daha ağırdır. bu ağırlığın tolere edilmesi için süspansiyon ayarları değiştirilir. gp ye 4*98 jant cuk diye oturur sahibine sorun bazıları memnundur veya farketmeszler problemleri. uygunmudur siz yaparmısınız diye sorun bilinçli olana asla der. işte tartıştığımız olayda böyle birşey yani ben yaptım oldu dersin veya kitabına uygun yaparsın.
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum 4 cm fk marka yay aldım arkadaştan deneyelim baklım nasıl buraya yazarım özelliklerini en kısa zamanda
arkadaslar konunun yabancısı oldugum için soruyorum, bu 3 cm 5 cm neyin ölçüsü oluyor?
Aracın normalden kaç cm aşşağı ineceği
3-5 santim bukadar farkediyormu acaba yol tutuşunda
bende fk 3.5 kulanıyorum bana cok yumuşak gelio yahu:S
valla arkadaşta çok yumuşak dedi inş. öyledir yarın takıtaracam bakalım
hayırlısı olsun..kaca aldınız acaba
150 tl ye aldım arkadaştan arabayı satıyodu oda
iyimiş:d
fk kullanan varmı başka yorum yazarsa buraya sevinirim