Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez Isteyen Gider Hic Farketmez Bu Alemde çarşi Herkese Karsi Allah Affeder Carsi Affetmez8p 8p 8p 8p 8p 8p 8p
Printable View
Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez Isteyen Gider Hic Farketmez Bu Alemde çarşi Herkese Karsi Allah Affeder Carsi Affetmez8p 8p 8p 8p 8p 8p 8p
çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı başlarına yıkalım !! :)
beşiktaşım benim
biricik sevgilim
Araya gireyim :D
Medya bu aralar Beşiktaş a iyi gaz vermeye başladı,şampiyonlukda ensede falan gibi...
çok isterim.ama zor görünüyo fenerde bırakmaz busefer..
Bu sene GS Şampiyon ben size söliyim ;)
ali abi eger ole olmasa lıgın bı guzellıgı kalmıcak yoksa azız baskan isini bilir ;)
fener burdan sampıyonlugu verırse gecen seneyle bırlıkte travma olur :ssss:
iyi günde kotu gunde her zaman desteklerız ıster sampıyon olsun ısterse lıg sonuncusu farketmez :flag:
ve acıkcası bu sene fenerın sampıyonlugu kaybetmesı cok zor gorunuyo ..
karakartal 26 nisanda yine feneri çimlere gömecek işte o kadr
karakartal yine inletecek ortalığı her zamanki gibi
abii inlettik yine kartal uçtu Türkiye kupasına kondu fener yine alamadı yine alamadı ehehhehehehehehehe
çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı başlarına yıkalım
İlk kupa geldi geliyor.
Sırada Süper lig Kupası var.
hehehehehe
oleyyyyyy
oleyy oley oleyyyyyyyy
Ortam Farketmez Besiktas Affetmez!!!!
ilkj olarak arkadaşlar beşiktaşı tebrik ederim fener bu sene yine kupaya hasret işallah şampiyonda olamazlar. (şu anki puan durumuna göre fener olmazsa BJK olacak gibi ama tercihim bir mucize olup GS'nin şampiyon olması)
ikinci olarak finaldeki takımı o kadar hafife almayın kayseri erciyes ikinci yarının başlamasıyla estiriyor haberiniz ola
Maca Giden Bi Insan Olarak Bi Kac Bisi Dicem Bjk Taraa Bilet Bulamadigim Icin Fb Taraa Izledim Agzimdan Bi Kac Bjk Ve Tumerle Ilgili Laf Cikti:) Ama Kimse Bisi Demedi Tanidik Arkadaslar Vardi Ve Soylemek Istedigim Nobrenin Golunden Sonra Iyiki Gitmisim Dedim Dunya Uzerinde Hicbi Yerde O Golden Sonraki Coskuyu Gormenin Imkani Yok Dısardan Gormek Ayrı Bı Keyıf Fenerli Arkadaslar Da Var Sozu Uzatmak Istemem Tahrik Ediyomus Gibi..Kısmetse Lig Macında Tekrar İnonude Olucam Herkesi Bekliyorum ..
Beşiktaş ı mı tebrik edelim-hakemi mi-Zico yu mu bilemedim ki!
Yinede tebrikler...
besıktas
Arkadaslar tebrik ederim sizleri fenerin belalısı olduğunuzu bikere daha gösterdiniz tebrikler :ok:
teşekkür ederiz haftaya yine ifadelerini alacaz :sadomazo: :sadomazo: :director: :director: :poke:
Herkesin Gözü Yaşli çünkü çarşi Beşiktaşli!!!!!!!1
çarşı affetmezzzzz!!!!!!!!
bjk bu hafta feneri yenicek lider olucak ama ertesi hafta bize yenilecek ve şampiyonluk gidecek işallah ee boşuna demedik döneceğiz hesabı göreceğiz diye o yazdığınız kral çarşıda acaba gelecekmi merakla gemlikten itibaren bekliyecez :P
hocam burada şimdi gerginlik yaratmayalım
bursa kimmis ya banko küme duscek zaten zavallılar8M
beyler fener konusundakı gıbı burayada sadece bjklılr yazsın rıca edıyorum ..
bencede yoksa gerginlik olou
bir bjk li olarak söylüyorum arkadaş bursasporu daha ii tanıyamamışsın
kardeş biz anakarada hem bursataraftarını hemde ankara gücü taraftarını iyi tanıyoruz anlatmaya gerek yok
ya sunu demeden gecemeyecegım tıgana'nın becerıksızlıgı olmasa sımdı cok farklı olabılırdı ve de bundan sonrakı sezon ıcın saga ve sola ıkı tane adam almalıdır burakla fln olcak ıs degıl ..
ADRES GENE DEĞİŞMEDİ KUPA FATIHI KARAKARTALIMIZIN TURKIYE KUPASI HAYIRLI UGURLU OLSUN !!!!
:bigdance2:
Gözünüz aydın,tebrikler.
Kayseri ye de helal olsun bu arada...
ohhhhhhhhh be tigana ayrılacagını acıkladı bu kupadanda iyi bi haber:flag: :flag: :flag:
beşiktaş punto
beşiktaşşş
Fenerbahceliyim ama , beşiktaşın halka arzı sırasında çalınan marşı hala zaman zaman içimden tekrarlarım. Çok hoşuma gidiyor valla. Hala kullanılıyormu bilmiyorum ama..
Siyahla Beyaz Ortak Oldu
Kartalın Aşkı Böyle Doğdu
Hadi Hisset Bu Hislerimi
Hadi Hisset Bu Hislerimi
BEŞİKTAŞ Sen Bizim Herşeyimizsin...
ibrahim abi dilime dolandı yaa gece gece
uleeyyyyynnnn beşiktaaaşşşşş senin yüzünden iki yemek kaybettim :(
:D:D:D:D
eyyyyy buyuk besiktas taraftarı gozumuz aydın bay kürdan gitti!!! Sizce yeni teknik direktor kim olmalı lippi lucescu denizli veya baskası ? Sanlı besiktasımıza sizce hangisi layık?