edirneliler
Printable View
edirneliler
öncelikle hoşgeldin.. kendini tanıtan bir yazı yazsaydın daha iyi olurdu.. keyifli forumlar
saol teşekkür ederim burda çok yalnız kaldımda birden öyle daldım kusuruma bakmayın
hoşgeldiniz forumumuza.
hoşbulduk alpimm
Hoş geldin keyifli ve aktif forumlar.Edirne nin puntolarını demişsin ama ay sonunda Bursa nın puntolarını Edirne de görebilirsin.:thumbup1:
vallamı ya okadar çok isterimki edirnenin girişinde karşılarım sizi o derece
Aramıza hoşgeldin Keyifli ve aktif forumlar
teşekkür ederim jasmine
puntocular kardeştir yalnızlık ne demek ayıp ediyosunuz :) Hoşgeldiniz bu arada..
hoşbulduk byspan
ya heryerde yazıyorum bu edirneliler nerde bir gün buluşalım
raşit aramıza hoşgeldin
ama hiç olmazsa biraz kendini tanıtsaydın
sana fransız kalmayalım
sende bize tabi
hoşbulduk coşkun teşekkür ederim aslen edirneliyim ama edirnede görev yapıyorum polis memuruyum punto alalı 5 ay oldu forumada 1 aya yakın oldu üye olalı öyle işte
Aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar
Hoşgeldin. Aktif forumlar..
hoşgeldın toprağım sıteye...
hoşbulduk arkadaşlar saolun var olun
Hoşgeldin aramıza... Yalnız değilsin merak etme... Trakya Grubuyuz biz sonuçta.... :):) Aktivitelerimiz ve organizasyonlarımız oluyor genelde.. Takipte kal bizi helede beni takip et... :):) Keyifli forumlar...
tamam orçun hep takip ediyorum ama edirneden ses seda yok ya
Edirne ve Kırklareliyide Trakya Grubunda görmek isterim.. Organize olalım arkadaşlar..
Seni istanbul grubuna dahil edelim orçunla birlikte yakıtını yeterse tabiki mesafe söz konusu oldugu için söyledim aramıza hoşgeldin arkadaşım iyi formlar...
Şişşşt İstanbul grubu araya girme ben Trakya Grubuna katmaya çalışıyorum arkadaşı...
tabi canım ne demek ama daha edirneyi toplayamadık:D
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.