GP'lerimizi kötülemeyelim
arkadaşlar bugün bu konuyu açma gereği duydum belki bazılarınız kızacak ama olsun biz bir yerde hata yapıyoruz kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz!
ben gün içinde her dakika forumdayım tüm yazılan çizilenleri okuyorum genel olarak gp lerimiz hakkında kötü yorumlar okuyorum ve bu yorumları yazanların bazılarıda ben gibi gp ci olan arkadaşlar.
lütfen bu konuda daha hassa olalım
her güzelin bir kusuru vardır kullanmadığım araç sayısı oldukça fazladır bir çok marka ve model aracı kullandım hepsinde mutlaka bir eksik veya hatalı bir yeri var ama belkide bizim şansızlığımızdır böyle güzel bir forumumuz var tüm gp lerin herşeyi yazılıyor biraz daha dikkat edelim lütfen bu gp ler bizim gp lerimiz kendi araçlarımızı kötülüyoruz kendi malımızı kendi paramızı kötülüyoruz.
bir örnekle konuyu kapatıyım hani şu herkezin çok hoşuna giden hani varya herkez der ki benimde bir wv passatım olsun toz konudurulamayan wv ler
işte o passattan bir tanede çok sevdiğim bir arkadaşımda mevcut 2008 model 60000 km de kendsinden çok arabasına bakar arkadaşım çocuğu gibidir aynı dün yine beyşehir yolunda enjektörleri arızalanmış yolda kalmış bu 3 defa yolda kalışıdır farklı arızalardan kısacası şudur ki her araçta her markada bazı şeyler olabilir kul yapısı nihayetinde bizde biraz araçlarımıza sahip çıkalım....
saygılar....