Cila alacağım ama şu 3ü arasında hangisi sizce?
AMWAY SLCONE GLAZE ARABA CLASI SPER
Hepsiburada.com : Nigrin Nanotec Renkli Cila Siyah 090232 | Oto Aksesuar
Meguiars Temizleyici ve Koruyucu Sıvı Cila 851216 sahibinden.com'da
Printable View
Cila alacağım ama şu 3ü arasında hangisi sizce?
AMWAY SLCONE GLAZE ARABA CLASI SPER
Hepsiburada.com : Nigrin Nanotec Renkli Cila Siyah 090232 | Oto Aksesuar
Meguiars Temizleyici ve Koruyucu Sıvı Cila 851216 sahibinden.com'da
Sonax'dan şaşma derim...
ama hangi modeli hangi cilası? bir de benim araç siyah olduğu iiçin aslında siyah cila daha iyi olur gibime geliyor.
kesinlikle katılıyorum
sonax ürünleri geçrekten çok kaliteli
benim amacım çizik gidermek değil çok iyi parlaklık o yüzden sanırım ilki daha iyidir??
İstediğin bu sanırım...
Sonax Xtreme Nano Parlatıcı Ve Koruyucu Cila ( 500 Ml )
Sonax Xtreme Nano Parlatıcı Ve Koruyucu Cila fiyat olarak diğer ikisine göre yüksekmiş acaba Sonax Süper Güçlü Cila 250 Ml'den 2-3 tane alsam daha mı iyi yoksa tek bi tane alıp ama iyisini mi alsam?
tercih sana ait ama 1 tane al doya doya kullan derim ama sonaxın ürünleri ortalama olarak hep iyidir
Yaw araban siyah kıy paraya at ile deve diil ki bi kere alıcaksın keyfine bakıcaksın :D
içimdeki ses bu sen kararını ver :D
:) ya 30-40 TL kıyılmıcak şey deil adamlar dışarda bu ürünleri kullanıp 200-300 tl para alıyo pasta cila işine... o zamaaan sonax'ın iyi parlatan bi cilasını seçeyim artık...
Aynen öyle kardeş...Birde şunu söyleyeyim belki işine gelirde yaptırırsın...sonax garanti bankasıyla yapmış olduğu ortak kampanyada 250 liralık boya koruma ve parlatma işlemini 125 tl ye yapıyo artı pas pas seti hediye ediyo...yapman gerekense Mtv taksitini garantiden yatırıp dekontunu herhangi bir sonax'a götürmen...
evet aslında fiyatları gördüm ayrıca ankara'da tabanway'da kampanya yapmış ama şu an o kadar para veremeyeceğim için kendim cila alıp uygulamayı düşünüyorum.
Şu an itibariyle Hepsiburada.com : Sonax Xtreme Nano Parlatıcı Ve Koruyucu Cila ( 500 Ml ) | Oto Aksesuar siparişini vermiş bulunuyorum hadi hayırlısı...
Çok dandikti o yaw niye aldın ki :P hadi hayırlı olsun kıydın paraya :D
tüh deme yaa valla ben de size inandım sonax aldım ya :D
kıydık kıyarız da sorun olmaz da dedim çeşit çok acaba hhangisi daha iyi parlatacak :)
Ya sana bişe diyim ben aracın başında biraz bekledim boya parlatma yapılırken ama insan kafayı yer bi cila sürüyo bi nano parlatıcı cila sürüyo üstüne hare giderici cila sürüyo ondan sona tekrar nano cila bu ne yaa cilalı ibo'ya döndü araba :D Takma kafanı pişman olmazsın serkan...
eyvallah tolga :)
olmadı o ürünlerin hepsini alır 3-5 ayda bir kendim yaparım ya, bir pasta-cila makinesi aldık mı tamamdır işte...
dogru tercih yapmışsın
sonucu bekliyoruz
Keşke yerim olsa yaparım walla...
turtle wax ice
sağol erdem... sizin tavsiyeleriniz olmasa bilmediğim bi ürünü alacaktım...
tabi ki sonucu paylaşırım sizinle...
ozan snn aynı tavsiyeni forumda yine benzer bi konuda gördüm ama snn turtle wax ice şampuan deil mi ya...
şampuanıda var cilasıda, biraz eski bi ürün belki piyasada yoktur artık ama çok başarılı. yanında süngeri ve havlusu var. 70 küsür liraydı ben araştırırken kipanın seri sonu tarzı bi olayında 20 liraya almıştım. 5-6 kere uyguladım bol bol sürerek daha yarılanmadı şişe :D
dün uyguladım:
vaayy iyi almışsın.. nette baktım hep şampuanı vardı cilasını göremedim valla Ozan.
bende gecen hafta sonax cila ile cilaladım parıl parıl parladı araba ama turtle wax da kaliteli bir marka şampuanını kullanıyordum bi ara
Hepsiburada.com : Turtle Wax Ice Likid Oto Cilası+özel Cilalama Sünger+bez 094047 | Oto Aksesuar
internette çok pahalı, piyasada ucuza bulursun sende belki...
not: birde uygulaması kolay ve plastik yüzeylerde leke vs yapmıyo camlar hariç heryere sürüyorum :D:D
artık bundan sonra alırım heralde :) Dün bi Sonax sipariş ettim zaten de...
güle güle parlat :D
inşallaahh bakalım... sağolasın :)
Serkan sonaxı kullan bidaha turtle ın yüzüne bakmazsın :):)
hadi ya :) gerçi sonuca bi bakalım bu haftasonu uygularım heralde... beklediğim parlaklığı alırsam zaten asla vazgeçmem sonax'tan
başta yazdığınız cilalardan amway ve meguiars ürünleri aslında tam manasıyla cila değillerdi almadığınız iyi olmuş. sonax turtle gibi markalar bir süre sizi idare edebilir ama gerçekten verdiğiniz paraya değsin istiyorsanız collinite 915, collinite 476s, finish kare 1000p, meguiars nxt gibi katı cilaları öneririm. ben collinite 476 kullanıyorum büyük boyundan aldım 22 pound + kargo ama en az 50 araba cilalarsınız. sonaxın sulandırılmış cilasından iyidir, elimde sonax cila da var 1 kere kullandım kenarda duruyor öyle. bu ürünleri yurtdışından getirtiyorsunuz ama uğraşamam derseniz skoda forumun satılık bölümüne gözatabilirsiniz.
üstünde uğraş ama yorucudur az ama arabayla uğraşmayı seviyorsan keyif verici oluyor plastigide cok güzel parlatıyor güzel ürün bittikten sonra elini boyada bi gezdir nekadar pürüzsüz güzel oldugunu goreceksin
boyasız plastiklere ve cam fitillerine cila bulaştırmamanızı şiddetle öneririm. siyah plastiklere beyaz soluk bir görüntü veriyor. cam, far ve stoplarda güvenle kullanabilirsiniz hatta camlarda su kaydırıcılık sağlar ama sileceklerin geçtiği bölgeye sürmeyin silecekte atlama yapabilir ;)
plastil bölgelere beyaz bi bant çekip uygulamak en mantıklısı
skoda foruma baktım şimdi collinite 915 kulanan birisi fotoğraflarını koymuş mükemmel parlıyordu ya...
eğer sonax beklediğim kadar parlatmazsa bundan sonra heralde collinite 915 alırım türkiye'de de var sanırım gittigidiyor'da ilan var...
yakınınızda sizin gibi meraklı arkadaşınız varsa ortak bile alabilirsiniz. kolay kolay bitmez çünkü katı cilalar. küçük boyu bile 30 araca yeter.
1 tane sarı cila pedi
1 tane cila silmek için mikrofiber bez
1 tane kaliteli katı cila set için yeterli şimdilik.
detaylı sete girmek isteyenlere ayrı liste lazım tabi bu en basit olanı :)
aslında bi sormak lazım arkadaşlara ama onu paylaşmak da sıkıntılı olur... tek alıp bi ömür kullanırım öyle bişi olsa :)