Grande punto cam tavan ve modifiye tavsiyesi..
Arkadaşlar uzun zamandır grande punto araştırıyorum almaya karar verdim yakın zamandada inşallah benimde bir puntom olacak :)
Beyaz renk ve cam tavan almayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
Artı 1.3 multijet Dizel düşünüyorum mutlaka ve mutlaka 1.750.TL verip cam tavan taktırmayı düşünüyorum ama mesela modifiye sayfasındaki resimlere bakıyorum neredeyse hiç bir arabada yok skydome..
Niye yok tercih edilmiyormu sorunlumu yoksa zevk meselesimi demeliyim bilmiyorum ama sizin gibi punto severlere bir sormak istedim varsa bi eksisi bilmek isterim..
Ayrıca spoiler taktrmayı düşünüyorum ama orjinali varmı yokmu?
Artı çokta abartmadan çokta masraf çıkartmadan arabaya ne gibi modifiye yapabiliriz bilgi verirseniz çok sevinirim..
Herkese iyi forumlar..
Ce: Grande punto cam tavan ve modifiye tavsiyesi..
4 Yıldır cam tavan kullanıyorum arka kapılar gıcırdıyor cam tavanda tık yok. Su geçiriyormuş diye duydum aynen aracın içinde şemsiyeyle takılıyoruz. Ayrıca yazlarıda klima açmadığım zamanlar bi açıyorum cam tavanı azcık da sesi verdin mi çıssstakk çıssstakk havan 1500 :D 231548 tane avantaj sayılır 1 tane dezavatajı vardır belki ama onu ben bulamadım ama inşallah da bulmam
Ce: Grande punto cam tavan ve modifiye tavsiyesi..
merhabalar, cam tavanlı puntom var, çok keyifli, gerek görüntüsü, gerekse işlevleri olsun her daim pozitif bir etkisi var. Ve aynı etki aracını satarkende devam ediyor :)
Bırak cam tavanın üstüne saksı düşsün, cam değiştirirsin, tavan sacı değiştirmekten iyidir :)