buyurun...kampana ve kaliper boyama işlemide tmm
Printable View
buyurun...kampana ve kaliper boyama işlemide tmm
Tmm
Hayırlı olsun İlyas abi, kazasız belasız çiziksiz kullan =)
İlyasim jantlar hayirli ugurlu olsun. Gule gule kazasiz belasiz ciziksin kullan :)
hayırlı olsun...
gusel gunlerde kullanman dileğimle hayırlı olsun
güzel olmuş abi çiziksiz kullanman dileğiyle :)
Hayırlı olsun,kim ne derse desin siyah jantta ayrı bir hava var ;)
o değilde kampanaları hangi renge boyamalıyım yardım edin bana :)
Sarıya boya...Aynalarda sarı olsun on numara olur ..
benim anlatmak istediğim tamam ön tarafta balatalarda sarı veya kırmızı güzel durur çünkü disk var ve balata küçük ama arkada kampana olduğu için kocaman sırıtıyor disk olsa güzel dururdu :)
Disk görünümlü aksesuarlar var arka kampanalar için
Çok yakışmış ilyasçım güle güle kullan aynı granit gri aynı siyah jantlar bizim muhittede var tesadüfe bak :D
o zaman ben sarı kaliper kapağı alayım arkayıda siyah yapayım mert dimi
yapalım resim koyarız bakalım nasıl duracak
hayırlı olsun...
vay ilyas hayırlı olsun kardeşim jantların...güzel günlerde çiziksiz bezesiz kullanırsın inşallah
ilyas jantların hayırlı olsun..şahsi fikrim renk uyumu hoşuma gitmedi..dediğim gibi benim göz zevkime göre kızmak yok:) tabiki senin beğenip beğenmemen önemli..kazasız belasız günlerde kullan insallah..
bu jantlar yakısıyor puntolara hayırlı olsun çiziksiz kullanırsın inş fiyat sorsam nekadara geldi acaba Ve bundan sonra yay gider araca biraz yüksek duruyor
Güle güle kullan kardeşim.Kazasız belasız..
kampanaları ve kaliperi boyadık resimler birazdan geliyorr
öncelikle siyah ve sarı boyalarımızı aldık ve zımpara işlemini yaptık
ah be ai son resimde tamponu sürtmüşsün :(
zımpara işleminden sonra boya ya sıra geldi
ve son olarak jantları takmaya sıra geldi.. :)
güzel olmuş abi bak arkası ne güzel olmuş yolda giderken bak birde sadece dışındaki krom parlıyor çok güzel gözüküyor ama çok yüksek araba jantların kendini göstermesi için biraz indir abi bence