Merhaba arkadaşlarım , abilerim :)
Forumda bir arkadaşın 155 HP Grande Puntosu vardı diyerekten aklımda kalmış siyah bi GP. :D
Aradım ama bulamadım. Yoksa rüyaymıydı diye düşünüyorum şimdi :D
Printable View
Merhaba arkadaşlarım , abilerim :)
Forumda bir arkadaşın 155 HP Grande Puntosu vardı diyerekten aklımda kalmış siyah bi GP. :D
Aradım ama bulamadım. Yoksa rüyaymıydı diye düşünüyorum şimdi :D
155 değilde 160 var romeo_er2 de mevcut siyah bi böcek :D
kim ki o arkadaş... uçuyordur herhalde....155 hp...
izmirden kirmizi abarth seritli bir arkadas diye hatirliyorum..arac ta 4 kapi t-jet diye aklimda kalmisti..
https://img404.imageshack.us/img404/...1238rtrtrt.jpg
Bu araç mı 160 HP olan :)
160 ne ya şakamı :D daha çok benimki...iddialı arkadaşlarımızı bekleriz =)
Ertuğla birgün drag yapmak isterim keşke Ankaraya gidebilsem... Büyük bir buluşma düzenlenirse Anıtkabir gibi mesela ramazandan sonra beraber bi yanyana kalkarız ertuğum...
walla 160 lık bi araba ben göremedim asfaltta 160 gönlümüzde olabilir ama pek gerçekçi değil :)
tüm idaalı t-jet leri itina ile deneriz:)
ertuğ arabanın son halini çok beğendim. güle güle kullan. benimki çok kirli, yarın ilk iş bi temiz yıkatıp yeni resimleri eklicem. bu arada bi kere de t-jet toplantısı yapalım ama bi yere oturmayalım, paso otoyolda kapışalım eğlenelim :D
Ali siz benim kara şahinimi gördün yoksa bahçelide...
elmedın maslak tarafında her cumartesı yarıs ıcın toplanıyorlarmıs oyle bı bılgı aldım haber verıcekler bende sana haber verırım eger ıstersen bırlıkte gıdebılırız.:)
şenol elmedın arkadasımızın kı 160 hp arkadasım hatta bu pazar bırlıkteydık konusu gectı bende cok sasırdım ama asvaltakı sesını ve gıdışını gorsen senıde sasırtıcagına emınım:) en kısa zamanda elmedınle tanısmanı tavsıye ederım:)
Biri 160 HP mi dedi..Birisi Sesmi dedi..Görmek isterim otobanda kapışmak isterim elmedin braderim...
1.3 puntomla yerim sizi haberiniz yok :D :D :D
lan bahçelili aramıza girme :D dün vites geçse daha açar giderdim uzunda geçerdin beni :D gsi demiyom t-jet diyom..merak eden herkesi denemeler için beklerim..iddiam sadece punto üzerine..bravo tjetlerlede aram iyidir :D
hot hatch lerin kilometre taşı olum o araba... saygı forever ;)
viteste bir geçemedi :D gerçi o geçse dawnfayf var büyük oldu diyordun 15 bg eksik diyordun :D
hallettik sen raat ol ;) :D kardeşim siz niye bulaşıyonuz :D arabam gidiyo diye kıskanmayın :D
ertuğ oğlum tamam 160 beygir inandık ama brüt 160tır o :) :) :)
yoksa ali senin içinden geçemez :P
açar giderim derken :whip0000: turbon ve ekipmanların sayesinde tabiki 2bin devirde atmosferiğe göre kafayı uzatacaksın ama benim devir saati 4bine bastığında irmscherler kamçılamaya başlıo atları :gatherin:
ama bak milletin lafına uyup gene arabayı kurclayacaktın durduk yere orhanın dediği gibi dawınfayfın güzel elleme :happydan::happydan:
sen git opelcilere bulaş :D sanki arabası stock oğlu stockda.. saydırma motorundakileri bana şimdi :D
çıkarmayın gsi ortaya kızdırmayın aliyi tokatlamasın hepinizi :D
Ali egsozun fena ya :)
bakalım yeni halini beğenecek misiniz :D
3. sayfanın sonundan itibaren yeni resimleri görebilirsiniz. devamı 4. sayfada :)
https://forum.grandepuntotr.com/gara...acilsin-3.html
elmedin 1-2 de video koysan güzel olur =)
ilk fırsatta video da eklerim :)
zaten senden benden başka bu tarz uğraşan kimse yok =)