Anadolu Sigorta hakkında... (Kaskosu olanlar, yaptıracaklar mutlaka okusun)
Merhaba arkadaşlar bir olaydan sonra başıma gelen uğursuzluk ve şanssızlıklarımı sizlerle paylaşacağım. Bu yazıyı lütfen kaskosu olan, olmayan herkes okusun. Otoparkta aracıma -muhtemelen- bir araç geri geri gelirken vurmuş ve kaçmış gören duyan yok.. kaskomu yenileyeli daha 1 hafta olmamıştı... Gittim Adana - Birmot servise, zaten kaskomda oradan yapıldı 2. kaskom henüz ikiside Anadolu Sigorta.. Efendim olay şu; Araç hasar bildirimini oradaki eleman 1 gün öncesine yazıyor ve kasko firması benim kredi kartımdan ödemeyi ise 1 gün sonra alabiliyor. Fakat kasko firması bunu bana bildirmedi. Kasko mu yapan kişi söyledi yalnız ödeme daha sonra onaylandı bir sorun yok dedi. Aracın hasar tarihi 2 haziran hasar bildirimi 1 haziran ödeme ise 2 haziran da yapılmış bu nedenden dolayı kasko firması olayı kapsam dışına aldı. Şimdi söyleyin bana ben ne yapayım ? anadolu sigorta bölge müd. kadar gittim kabul etmediler, kaskoyu yapan kişi ise o da bişey yapamıyor.. 2. KEZ KASKOMU ÖDÜYORUM 2. YILIMA BAŞLIYORUM ÖDEMELERİMDE EN UFAK BİR AKSAKLIK OLMAZKEN, 1 GÜNLÜK BİR GECİKMEDEN DOLAYI KAZA BENİM CEBİMDEN ÖDENECEK... ÜSTELİK BU AKSAMAYI BANA BİLDİRMELERİ GEREKİRKEN BİR DE BANA BÖLGE MÜD.'DEN " ÖDEMELERİNİZİ TAKİP ETMELİSİNİZ" SÖYLEMİ GELİYOR...
DİYECEĞİM ŞUDUR Kİ; LÜTFEN BİR ANKET YAPILSIN KASKO FİRMALARI HAKKINDA DİĞER KULLANICILAR BİLGİLENDİRİLSİN Kİ BENİM YAŞADIKLARIMDAN DERS ALIP BU FİRMAYI BİR DAHA KİMSE SEÇMESİN... SON BİRŞEY DAHA, ANADOLU SİGORTANIN BÖLGE MÜD. BİNASI CAMINDA "İNSANİ GEĞERLER HER ZAMAN ÖNCE GELİR" DİYE YAZIYORDU. DEMEK Kİ, MÜŞTERİLERİNE 2 YIL ÜST ÜSTE ÖDEME YAPTIRIP 1 GÜN ÖDEMESİNİ GEÇ ALINCA ( FAKAT ALINMIŞ ÖDEME GEÇTE OLSA İTİRAZ EDİLMEDEN ) HASARINI CEPLERİNDEN KARŞILAMASINI BÖYLE DİLE GETİRİYORLAR.. TEBRİK EDİYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM BU FİRMANIN...