Kusura bakmayın sitenizden daha yeni haberim oldu, Orcun Bey sayesinde sizlerle tanısma huzuruna ereceğiz insallah... :)
Printable View
Kusura bakmayın sitenizden daha yeni haberim oldu, Orcun Bey sayesinde sizlerle tanısma huzuruna ereceğiz insallah... :)
gp ailesine hoş geldiniz keyifli forumlar
hosgeldin.... keyifli forumlar......
Hoşgeldiniz umarım bizler gibi sizde büyük keyif alırsınız...
aramıza hoşgeldin göksel
hoşbulduk teşekkür ederim memnun oldum
herkeze çok teşekkür ederim
Göksel hoşgeldin seni aramızda görmekten çok memnunum.. Trakya Grubu olarak resmen Trakyanın merkezini Çorlu ve Tekirdağ olarak belirledik nerdeyse :):) Aktif forumlar dilerim ve forumu takip etmeni öneririm.. Buluşmalarımız organizasyonlarımız süper... :):)
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar diliyorum.Orçun abinin dediği gibi,buluşmalar baya zevkli ve güzel oluyor.Katılmanızı öneririm.
Hoş geldin keyifli forumlar...
eğer bir aksilik olmadığı taktirde buluşma ve organizasyonlarınıza katılmak istiyorum Bu arada orçun beye çok teşekkür ederim sizlerle tanışmama vesile olduğu için
Rica ederim nedemek dostum... Buradaki arkadaşların hepsi okadar iyi ve okadar tatlılarki bende onlarla tanıştığıma memnun oldum...
hoşgeldiniz ayağınızın tozuyla istanbul çatalcaya buluşmaya bekleriz :)
Gelecek gelecek merak etmeyin... Takacam tüm puntişleri arkama yolda slalom yapa yapa gelecez :):)
Eyvallah farukçum... Çakma Cem Yılmazım benim :):) İnşallah Sana takıldığım için kızmıyorsundur bana :)
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar..
goksel hoşgeldın aramıza 13 hazıran çatalca bulusmasına beklerız orcun gelıyor gelırken arkasına senıde takar heralde:)
okadar çok istiyorum ki gelmeyi inşallah bir aksilik olmaz bu arada orçun abi saat kaç gibi çıkmayı planlıyon yola saat kaçta orda olmamız gerekiyor
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Aramıza hoşgeldin Göksel, keyifli forumlar.
Aramıza hoşgeldiniz , keyifli forumlar
Aramıza hoşgeldin. Keyifli ve aktif forumlar.
aramıza hoşgeldin, keyifli forumlar dilerim...