Media marktla köşe kapmaca
arkadaşlar 19 aralıkta media markt izzmirde büyük indirim kampanyasından saat18:00 da105 nci kişi(kuyrukta) olarak ertesi gün izdihamla beraber bir adet ASUSeee pc mini book u zorla alabilmiştim.broşürde 888 tl olan mini booku kampanyalı 399 tlye almıştım. mart 27 de arızalandı media markt a tamir için bırakmıştım 15 mayısta m.markt tan aradılar tamirin mümkün olmadığını,399 tl lik mağaza içi hediye çeki vermeyi uygun bulduklarını söylediler.ben kabul etmedim,tükoder
,çalışma bakanlığı falan yoğun telefon trafiğinden sonra eşdeğer olarak exper ve acer mini book vermek istediler.ben illede asus minibookta ısrar ettim,aynısından ellerinde olmadığından bir üst model asus mini booku zorla alabildim(vitrin fiyatı495tl).ama eve gelince gördümki windows7 yüklüydü ve atom çekirdekli yeni asus ağır çalışıyordu.zira önceki bozulan xp yüklüydü ve hızlı çalışıyordu.şimdi aradım xp yüklenirse garantinin bozulacağını söylediler.bende şaşırdım kaldım.media markt yeni alınan ürünü 15 gün içine sağlam olarak geri alıyor,çok canım sıkıldı 3gün oldu götürüp geri vereyim ya hediye çekiyle başka bişey alayım yada para iadesi isteyeyim siz nedersiniz neyapayım?