arkadaşlar 3 kapi füme renk grande punto aracim için 16 inç 5 kollu t-jet jantlarindan ariyorum. resim yüklemeyi beceremedim umarim hangi jant oldugunu anlamişsinizdir=)
Printable View
arkadaşlar 3 kapi füme renk grande punto aracim için 16 inç 5 kollu t-jet jantlarindan ariyorum. resim yüklemeyi beceremedim umarim hangi jant oldugunu anlamişsinizdir=)
16 inç 5 kollu hemde t-jet
kardeşim bnm jantlarımı kastettin 17 inch?
arkadaş t-jetin standart 17 olduğunu bilmiyor sanırım ertuğ.
arkadaşım yeni aldı puntoyu yavaş yavaş başlıyo işlemlerede yanlış hatırlamış olsun =)
evet ertug senin jantlarindan=) ben onu 16 saniyodum ama=) tamamdir aradiklarim bundan işte
abi onlardan neredeyse hiç yok diyebilirim..ama servis aracılığıyla getirtebilirsin..bu arada bu jantları cms üretiyo aklında bulunsun...istanbulda bi araştır cms yi =)
sat ertug jantları :D
lastikli 1700 isteyene valla =) lastikler sıfır
satma oğlum 10 numara oldu araban :)
İzmirde bi firma -adını hatırlayamadım, garip bi adı var çünkü- tarafından yapılmıyomuydu bu jantlar?
acaba cms jant firmasındanmı basediyorsunuz ?
Yok arkadaşlar, hatta geçenlerde açılan bir konunun içinde bilen bir arkadaşımız yazmıştı firmanın adını ama hatırlayamıyorum ne yazık ki :(
bildiğim kadarıyla bunları cms fiat için üretiyo...
salim sen bence diğer tip t-jet jantını düşün arabayı bastığın zaman çok daha güzel duracaktır bence =)
Hah buldum Manisa'daydı firma, "Hayes-Lemmerz İnci Jant San. A.Ş.", bizim jantları onlar yapıyormuş diye duymuştum.
madem öyle her türlü 17 inç fiat orjinal degerlendirilir günceli!!
en mantıklısı çok kollular daha çok yakışır senin modele kardeşim..
güncelinho
günceletto
her türlü 17 inç fiat orjinal jantina varım günceli
kardeşim ben satiim dicemde kıyamıyorum :D bide çok para isterimD:D:
yanlış hatırlamıyorsam t-jet jantı baya ağır bir jant 77'likleri eşşeğe çeviriyormuş 75 liğede ağır gelmezmi tamam sonuçta turbo takviyeli ama yinede ağır gelir diye düşünüyorum...
eh işte biraz farkettiriyo...ben eski 77likte kullanmıştım..çok fark olmadı ama..
5 cm hr ve 17 inç fiat jant aramaktayim günceli=)