Çarşamba akşamı gazlıyoruz gençler,her zamanki gibi kartal karma karting deyiz.
20:30-21:00 gibi bekleriz,hatta liste bile yaparız :)
-Kubilay
Printable View
Çarşamba akşamı gazlıyoruz gençler,her zamanki gibi kartal karma karting deyiz.
20:30-21:00 gibi bekleriz,hatta liste bile yaparız :)
-Kubilay
1- kubilay
2- coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
1-Kubilay
2-Coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
6-Melih
herkese merabalar bende katılmak isterim buluşma yeri kartalda sahildemi?
abi bende geliyorum
7- İlyas
1-Kubilay
2-Coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
6-Melih
7-ilyas
8-emre
bu sefer çok hızlı gidiyoruz galiba 15 oluruz
8-
Merhaba Emre,
Direkt pistte buluşuyoruz,
YOL TARİFİ: SAHİLDEN GELENLER İÇİN
Bostancıdan gelirken Kartalı geçince Eski Yunus Çimento fabrikasının önündeki ışıklardan yukarı E-5 istikametine dönülüp trenyolu köprüsünü geçtikten sonra solda Modoğlu Shell in önündeki ışıkları 50 metre kadar geçince soldaki ara sokağa girin ve 100metre ilerde sağda Karma Clubı göreceksiniz.
E-5 TEN GELENLER İÇİN:::
E-5 Kartal girişinden girince ilk ışıklardan Sahilyolu deizotobüsleri tabelası istikametinde devam edilir ve bir sonraki ışıklardan sağa girilir ve ilk sola dönüldükten sonra Karma 50 metre ilerde solda
Giriş -- WebPaketi
Ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli geçiyor bilginize hatta ayaküstü uva bile yapabiliriz, ara gazı ver cevooo
1-Kubilay
2-Coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
6-Melih
7-İlyas
8-Emre
9-tolgay
10-kerem
11- hüseyin
tolgay ve keremden telefonla onay alınmıştır
Merhaba Emre,
Bostancıdan gelirken Kartalı geçince Eski Yunus Çimento fabrikasının önündeki ışıklardan yukarı E-5 istikametine dönülüp trenyolu köprüsünü geçtikten sonra solda Modoğlu Shell in önündeki ışıkları 50 metre kadar geçince soldaki ara sokağa girin ve 100metre ilerde sağda Karma Clubı göreceksiniz.
E-5 Kartal girişinden girince ilk ışıklardan Sahilyolu deizotobüsleri tabelası istikametinde devam edilir ve bir sonraki ışıklardan sağa girilir ve ilk sola dönüldükten sonra Karma 50 metre ilerde solda
Kubilay abi giderken buluşuyormuyuz konvoy yapalım
Liste tam gazzzzzzzzz :)
karar verdim bu yarışta ben sonuncu olurum
Yazması ayıptır biz gerçekten hızlıyız ,dimi Alp abi :scooter0:
ne biçim
olm bak uçurmayın beni
pist dışına atarım
Pistte çoşkun varsa 1 kez değil 2 kez dikkatli olmak lazım :) Şakası yoktur direkt üzerinize kırar :))))
Heheheh İlyas da noluyo ulen deyip gelmekden vazgeçecek arkadaşlar,biraz daha sakin olun korkutmayın görüşünce kötü emellerimize alet ederiz ;)
walla ben biliom coşkun abinin nası hızlı oldunu piste sığmaz ona göre aman diim:)
pistte tam olarak kacta bulusulacak ona göre işten cıkıcam saat kesinlesti mi arkadaslar.
bence bu ilyas kafasına göre bizi makaraya sarıyo
adam go kart çımıdır nedir
gelip şhow yapacak gibi bir his var içimde
ama
bana sökmez
alırım anahtarını
Güncel
1-Kubilay
2-Coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
6-Melih
7-İlyas
8-Emre
9-tolgay
10-kerem
11- hüseyin
tolgay ve keremden telefonla onay alınmıştır
Merhaba Emre,
Bekle Coşkun abii :)
Abi ben büyüklerime saygı gereği kimseyi geçmem
abi bak olmuyor bölye coşkun abi beni gaza getime :)
bak hatta bundan bir ay önce yine buluştuk ve kubilay daha 20 gün olmuştu boyun ameliyetı olalı
yarıştan önce dokunmıycaz ona diye söz verdik ama
pistteyken aha bir baktım kubi önümde boyun moyun hiç aklıma gelmedi
buna göbekten bir girdim ne ağrısı kaldı ne sızısı
pist üzerinde genç yaşlı hasta usta çoluk çocuk arkadaş kardeş abi tanımam
zaten ben yarışmıyomki milletle uğraşıyorum yarışırsam zevk alamam
çünki hep önde gitmek bana hiç keyif vermiyo
:) coşkun abi alemsin ya sen nasıl istersen abi inş. sakatlığın felan yoktur o zaman